9. sınıfta kaldım

  • Konuyu başlatan Apx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 96
  • Görüntüleme 7B
Korona döneminden beri, sınıfta kalma iptal edilmemiş miydi?
Hayır hocam kalma 2020-21 yılı için sistemi bozuğu için tekrar getirildi.
Varsa bile kalmak için yüksek seviyede IQ geriliği yaşamak gerekiyor. Öğretmenler torpil yapıyor sözlü notuna.
Ya hocam ne torpili gözünüzü seveyim umurlarında bile değiliz. ''Tüm gün evde idin çalışsaydın'' diyip bırakmaya çalışırlar aksine.
 
Bakan Selçuk, 2020-2021 eğitim-öğretim yılından itibaren ortaokul ve liselerde sınıfta kalmayı yeniden getireceklerini açıkladı. Bunun nedenini ise şöyle anlattı: "Sınıfta kalmanın olmaması eğitimde önemli ölçüde seviye düşüklüğüne yol açtı. Dört işlemi bilmeden lise bitiriliyor. Eğitimde kalitenin daha da düşmemesi için bu sisteme son veriyoruz." MEB duyurdu: Sınıfta kalma geri geliyor!

Bir yıl önce var olan haber bundan sonra da herhangi bir bilgi verilmedi.

2021 yılında bu haber paylaşılmış: MEB 2020-2021 sınıfta kalma kaldırıldı mı? Bu yıl sınıfta kalma geçme neye göre belirlenecek?
 

Dosya Ekleri

  • kalma.png
    kalma.png
    11,1 KB · Görüntüleme: 31
9 sınıfta kaldım hep PC oyunları oynuyorum yani sabah kahvaltı edip akşam 2 3'e kadar oyun oynuyorum. Babam nadir bana ders çalış der ama ben çalışmadığım için hiç demiyor. Annemde artık dememeye başladı. Ne yapmalıyım? Çalışıp güzel bilgisayar alıp ayrı ev vs gibi şeyler düşünüyorum. 2 haftadır fikir verin ne yapmalıyım.
9. sınıfta kaldın diye okumayı mı bırakacaksın? Senin yerinde olsam ders çalışırdım. Bence artık ders çalışmalısın. Oyun oynamayı azaltmalısın veya bırakmalısın. Sonra bir meslek kazanıp para kazanırsın. İş sahibi olursun işte ne güzel.
 
bende yaklaşık 8. sınıftan 11. sınıfa kadar sabah akşam bilgisayardan kalkmadım. Sınavlara hep son gün akşamı çalışıp sınıfları geçtim hemde en az 65 ortalama ile. Birisi nasıl sınıfta kalabilir anlayamıyorum cidden kalmak için çaba sarfetmek lazım.
 

Geri
Yukarı