9. sınıfta kalınan sorumlu dersler ne zaman verilir?

irongolem

Decapat
Daha fazla  
9.sinifi 3 dersten kalarak sorumlu geçtim bu sınavları ne zaman vereceğim 10.sinifin haziran ayında mi yoksa bu Haziran'da sorumluluk sınavı olunmus ama hocalar bir şey demedi bize. Bilgisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
E okulda sorumlu dersler yazan bir bölüm var oradan bilgi edinebilirsin diye umuyorum (web sitesi)

Okulun basladigi ilk hafta.
2.donemin baslangici ilk hafta.
Okulun son sinavlarindan once ya da sonra ki haftalarda.
Yilda toplam 3kere girebiliyorsunuz.
Bunu okulunuz belirliyor, hangi saatlerde ve hangi dersten girmeniz gerektigini okulunuz size ogretmenleriniz araciligiyla atacaktir.

E okulda sorumlu dersler yazan bir bölüm var oradan bilgi edinebilirsin diye umuyorum (web sitesi)
Orada sadece sorumlu oldugun dersler ve gecip gecmedigin yazar.

9.sinifi 3 dersten kalarak sorumlu geçtim bu sınavları ne zaman vereceğim 10.sinifin haziran ayında mi yoksa bu Haziran'da sorumluluk sınavı olunmus ama hocalar bir şey demedi bize. Bilgisi olan var mı?

Sen 9.sinifi daha bitirmedigin icin o sinavlara zaten giremiyorsun girmen icin sorumlu olman lazim. Bu sene gir iste.
Hocalarin sana gerekli belgeleri atmaz ise mudur yardimcisina ulaş.

Okulun basladigi ilk hafta.
2.donemin baslangici ilk hafta.
Okulun son sinavlarindan once ya da sonra ki haftalarda.
Yilda toplam 3kere girebiliyorsunuz.
Bunu okulunuz belirliyor, hangi saatlerde ve hangi dersten girmeniz gerektigini okulunuz size ogretmenleriniz araciligiyla atacaktir.

Orada sadece sorumlu oldugun dersler ve gecip gecmedigin yazar.

Sen 9.sinifi daha bitirmedigin icin o sinavlara zaten giremiyorsun girmen icin sorumlu olman lazim. Bu sene gir iste.
Hocalarin sana gerekli belgeleri atmaz ise mudur yardimcisina ulaş.

Hocam vallahi elinize sağlık en iyi şekilde anlatmışsınız ben de 2. dönemin 2. haftası girmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı