Kız arkadaş hamile kalır mı?

• Konuyu başlatan hnxns
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 2.250
Maalesef hamile kalacak hocam.

Bu konuyu açtığım için çok özür dilerim keşke açmasaydım ama durum biraz değişik.
Geçen hafta pazartesi kız arkadaşımla ilişkiye girdim. Ön sevişme biraz uzun olmuştu. Boşaldım sonrasında kondom takıp malum konuya başladım. Yarım saat böyle geçtikten sonra kız arkadaşım kondomsuz devam etmemi istedi. Ben çok istemedim ama sonra kondomu çıkartıp 2-3 kere git gel yaptim. Sonra devam etmedim zaten. Bunu yaparken penisimin ucunda hiçbir şey yoktu. O günden sonra cuma gününe kadar bir şey hissetmedim ama cuma günü aklıma tekrar geldi bu konu ve ertesi gün hapı almasını istedim. O gün işlerinden dolayı alamadı, cumartesi günü tekrar ilişkiye girdik. Bu sefer de ön sevişmede 1 kere bosaldiktan sonra kondom taktım. İlişkiye girdim ama o an stres oldum. Kondomun içine boşaldım. Sonra direk içeriden çektim penisimi, kondomun kenarına baktığımda beyaz bir sıvı vardı. İlk başta sperm sandım ama sonra vajina sıvısı olduğunu fark ettim çünkü kondomda hiçbir delik falan yoktu (vajina sıvısından fake yedim). O günden sonra da yine içine oturdu bu konu vajina sıvısı acaba sperm olabilir miydi diye düşünüp düşünüp durdum, kız arkadaşım gereksiz stres yaptığımı söyledi. Bir şey olmadığını söyledi. O günden sonra bugün yine ilişkiye girdik. Bu sefer ilişki devam ederken ufak boşalma hissi gelmişti. Baktığımda boşalmamıştım ama yine beyazımsı bir sıvı geldiydi ve muhtemelen vajina sıvısından yine fake yemiştim. Ben çok mu stres ettim bilmiyorum yani ertesi gün hapı alıp kızın hormonlarını çok da bozmak istemiyorum. Bu arada kız arkadaşımın sonraki adet dönemine 8 gün falan var. Cevaplarınızı bekliyorum dalga geçmeyin :D
Kardeşim hamile kalmazda. neden cinsel ilişkilerini buraya yazıyorsun ki?

Oncelikle yaslariniz kac ve kizin ailesi bunu bilse ne tepki verecegini biliyorsundur umarim. Yani kiz ailesine soyleme ya da mesajlarinizi gorme gibi bir durumu olursa abisi babasi varsa buyuk ihtimal dovmeye eğer ki gercekten kizina cok deger veriyorsa ciddi anlamda senin cabini almaya kalkisabilir vallahi durum kotu Allah kurtarsin diyemem gunaha girerim ateist agzi ile evren 777 kurtarsin kardesim :D Allah islah etsin ayrıyeten inşallah basina bir şey gelmez.

Senin anan babanda bu yaşlarda pompa yapıyordu kral çok sallama.

Beyler sorun yok yaşıyorum :D Yani dostumun birisi neden cinsel ilişkilerini buraya yazıyorsun demiş. Bu konu başlığını keyfimden açtığım söylenemez ki erkekler soruyor kısmında böyle konuların olması çokta anormal değil, sonuç olarak erkeğiz ve birçoğumuz hayatında böyle şeyler yaşıyor

Beyler sorun yok yaşıyorum :D Yani dostumun birisi neden cinsel ilişkilerini buraya yazıyorsun demiş. Bu konu başlığını keyfimden açtığım söylenemez ki erkekler soruyor kısmında böyle konuların olması çokta anormal değil, sonuç olarak erkeğiz ve birçoğumuz hayatında böyle şeyler yaşıyor
meraktan soruyorum kral yaşın kaç?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı