9. sınıfta kopyadan yakalanan birisi hukuk okuyabilir mi?

Sıkıntı olmaz disipline gitsen bile siliyorlar sene sonu. Sen kopya çekmişsin biz rehberlikçinin odasına girip izin kağıtları çalmıştık kadının imzasını taklit edip millete izin yazıyorduk. İşi paraya dökünce biri ispiyonladı sanırım veya hoca çaktı durumu hop 3 kişi disipline. 1 arkadaş okuldan atıldı bana 5 gün diğer arkadaşa 5 gün uzaklaştırma verdiler. Mesela ben güvenlik soruşturmasından geçip ceza infaz memurluğu yaptım birkaç yıl.

9. sınıfta coğrafya sınavında kopya çekerken yakalandım. Hukuk okumak istiyorum. Okuyabilir miyim?

Yalnız bunu buraya yazmakla kendinizi deşifre ettiniz, aslında olabilirdiniz ama artık Technopat'ta fişlendiniz hukuk yerine Su Ürünleri falan tercih edin orada pek dikkate almayabilirler (yoksa alırlar mı?) :))

Çocuk bunun için hesap açmış :D
Belli zaten. Sorun da Technopat kaynaklı. Türkçe karakter için bulamayınca otomatik görsel hazırlamışlar gibi duruyor. Gerçi ü harfi için olanı var. Ama Ç olan herkeste kalitesiz bir görsel var.

Sıkıntı olmaz disipline gitsen bile siliyorlar sene sonu. Sen kopya çekmişsin biz rehberlikçinin odasına girip izin kağıtları çalmıştık kadının imzasını taklit edip millete izin yazıyorduk. İşi paraya dökünce biri ispiyonladı sanırım veya hoca çaktı durumu hop 3 kişi disipline. 1 arkadaş okuldan atıldı bana 5 gün diğer arkadaşa 5 gün uzaklaştırma verdiler. Mesela ben güvenlik soruşturmasından geçip ceza infaz memurluğu yaptım birkaç yıl.

Hocam sizinki de şeytanın aklına gelmez vallaha :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı