9. sınıfta nakil alınmak istenen lisede kontenjan yok

Ephie

Centipat
Daha fazla  
9. sınıfa geçtim ve gidecegim lisede ön hazırlık var. Nakil olmak istiyorum ama boş kontenjan bulamıyorum ve yıl sonunu beklersem de muhtemeln lise değişsem bile bir anlamı kalmayacak, 9'dan devam edecegim için. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
9. sınıfa geçtim ve gidecegim lisede ön hazırlık var. Nakil olmak istiyorum ama boş kontenjan bulamıyorum ve yıl sonunu beklersem de muhtemeln lise değişsem bile bir anlamı kalmayacak, 9'dan devam edecegim için. Ne yapmalıyım?

Kontenjan dolu ise başka türlü girme ihtimaliniz yoktur maalesef.

Gitmek istediğiniz okulun müdürü ile konuşun eğer özel bir sebepten dolayı nakil aldırmak istiyorsanız veliniz ile müdürle konuşun anlattın olayı size yardımcı olur nakilinizi yapar.

Eğer o okulda kontenjan yoksa yapacak bir şey yok. Bulunduğunuz liseye mecburen razı geleceksiniz ya da başka okula bakacaksınız.

Her zaman kontenjan olmayabiliyor sizin gibi bende bekliyorum her zaman pusuda olun her şey olabilir evet hazırlık oldugu icin 1 sene kaybolmus oluyor coktan normal bir lise olsaydı çok da dert değildi ama hazırlık sınıflarında da cok dil ögrenme fırsatı mevcut, sürekli kontrol edin benim gibi inşallah bulabiliriz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı