Technopat yetkililerini kınıyorum

• Konuyu başlatan Bestty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 526

Bestty

Megapat
Yer
Tardis
Daha fazla  
İlgili "yetkili" arkadaşı bilgisi olan/olmayan her konuda sırf reklam anlaşması var diye Amazon'dan ne bulsa indirim adı altında siteyi kirletmesi sebebiyle engelliyorum ve bu itici pazarlama taktiğine vesile olan Technopat yetkililerini kınıyorum.

Mod Notu: İlgili konudan taşınmıştır: Diğer: Busstier Fiber Ergonomik Kaymaz Saplı Balta 250 TL

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ilgili yetkili arkadaşın açtığı birçok konudan, birçok indirimden yararlanmış okurlarımız mevcuttur. Açılan her indirim konusu size hitap etmeyebilir, beğenmeyebilirsiniz de ama kınamak sizce biraz abartılı olmamış mı?

Ayrıca Amazon ortaklığını Technopat genel müdürü Ali Güngör konu açarak bildirmişti. Pazarlama taktiği ya da site kirletme amacımız yoktur. İlgili moderatörün açtığı 10 indirim konusundan 8'i iyi indirim, 2'si kimilerine göre kötüyken, kötü tarafa odaklanıp kınama işini değerli okurlarımıza bırakıyoruz. Ayrıca belirtmek istiyorum ki, açılan indirim konularında olumlu-olumsuz yorumlarda bulunabilirsiniz. Olumsuz yorumda bulunduğunuzda mesajınız silinmemekte. Dediğiniz "sözde" pazarlama taktiğimiz olsaydı sadece olumlu yorumları bırakırdık.

Son düzenleme:
Piyasa fiyatının altına ürün demek indirimli fiyat, indirimli ürün demek zaten. Neden yükseldiniz ki? İlgili arkadaş görevini yapmış.

Merhaba, ilgili yetkili arkadaşın açtığı birçok konudan, birçok indirimden yararlanmış okurlarımız mevcuttur. Açılan her indirim konusu size hitap etmeyebilir, beğenmeyebilirsiniz de ama kınamak sizce biraz abartılı olmamış mı?

Ayrıca Amazon ortaklığını Technopat genel müdürü Ali Güngör konu açarak bildirmişti. Pazarlama taktiği ya da site kirletme amacımız yoktur. İlgili moderatörün açtığı 10 indirim konusundan 8'i iyi indirim, 2'si kimilerine göre kötüyken, kötü tarafa odaklanıp kınama işini değerli okurlarımıza bırakıyoruz. Ayrıca belirtmek istiyorum ki, açılan indirim konularında olumlu-olumsuz yorumlarda bulunabilirsiniz. Olumsuz yorumda bulunduğunuzda mesajınız silinmemekte. Dediğiniz "sözde" pazarlama taktiğimiz olsaydı sadece olumlu yorumları bırakırdık.

Kınama kısmını biraz mübalağa etmek için yazmıştım, hatta bildirimlerde konu başlığını görünce ben de bir şaşırdım 😃

Onun haricinde sırf paylaşmak için paylaşılıyor gibi duran, ürün sayfasında bile yerilmiş ürünlere konu açılıyor olması bana samimi gelmiyor. Tabii ki anlaşmanız gereği yeterince paylaşım yapmanız gerekebilir ancak ilgili ürün hakkında az çok bir fikrinizin olması da gerekir diye düşünüyorum. Tabii nihayetinde bunlar şahsi düşüncem, o an indirim sayfasında dolaşırken görünce fikrimi belirtmek için yazmış bulundum. Kimseyi kırmak veya kızdırmak gibi bir niyetim yok, moderatör arkadaş da yorumumun gazabına uğramış ise özrümü iletmek isterim.

Balta iyi değil zaten de 250 TL 15 tane su be birader.

Baltadan anlamam da kullanıcı yorumlarına bakınca bunu almak yerine taşla ezmek daha mantıklı gibi geliyor.

Diyelim ki balta size göre veya genele göre kötü. İndirim demek, piyasa altına inmiş veya o anki fiyatından daha aşağı bir fiyata inmiş demek olmuyor mu? Bunu görmüş ve paylaşmış. Kötüyse düzgün bir dil ile yorum yapabilirsin, "Beğenmedim" tepkisi basabilirsin veya hiç konuya bakmadan göz ardı edebilirsin. Zorunluluğunuz varmış gibi şartlamışsınız. Bahsettiğiniz moderatörü mesela severek takip ediyor, özellikle bildirim alıyorum. Bana hitap etmeyen konuda veya sevmediğim, güzel olmayan bir üründe ilgimi çekmediği için konuya bakmakla yetiniyorum. Siz de en azından bunu deneyebilrisiniz ya da konuya hiç bakmayabilirsiniz.

Son düzenleme:
İlgili "yetkili" arkadaşı bilgisi olan/olmayan her konuda sırf reklam anlaşması var diye Amazon'dan ne bulsa indirim adı altında siteyi kirletmesi sebebiyle engelliyorum ve bu itici pazarlama taktiğine vesile olan Technopat yetkililerini kınıyorum.

Mod Notu: İlgili konudan taşınmıştır: Diğer: Busstier Fiber Ergonomik Kaymaz Saplı Balta 250 TL
Konu başlığı "İndirim Köşesi" altında, fark etmesi biraz zor olabilir, sol üstte yazıyor.

O set altında "en iyi indirim, en fiyat performans, en vs..." diye bir zorunluluk yok, örnekte paylaşılan ürün eline balta almamış birisinin de ucuza alıp "hımm balta buymuş" diyebileceği basitlikte bir ürün.

Vakit ayırıp veya gezerken denk gelirsen, senin ağız tadına uygun bir ürünü paylaşabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı