9. sınıfta nasıl kalınır?

Yani hocam edebiyat ortalamanızı 50'den yüksek tutun öncelikle ek olarak 1 veya 3 tane bölüm dersi görüyorsunuz muhtemelen 1 tane görüyorsunuz o bölüm dersinizin ortalamasınıda 50'den yüksek tutmaya bakın.

Hocam bölüm dersi pazartesi 9 ders üst üste elektrik oda sadece 2 hoca giriyor 2 side çok iyi sevdim hocalarımı.

Hocam bölüm dersi pazartesi 9 ders üst üste elektrik oda sadece 2 hoca giriyor 2 side çok iyi sevdim hocalarımı.

Hocam anladığım kadarıyla 2 tane ayrı bölüm dersiniz var. Eğer öyleyse pazartesi günü sorun hangi bölüm dersinden sorumluluğa giriliyor. İllaki birisi baraj ders olmalı hocaların hangi dersi söylerse o dersin ortalamasını 50'den yüksek tutmaya çalışın.

Hocam anladığım kadarıyla 2 tane ayrı bölüm dersiniz var. Eğer öyleyse pazartesi günü sorun hangi bölüm dersinden sorumluluğa giriliyor. İllaki birisi baraj ders olmalı hocaların hangi dersi söylerse o dersin ortalamasını 50'den yüksek tutmaya çalışın.

Hocam meslek dersidir büyük ihtimalle.

Hocam nasıl yani anlamadım biraz daha açabilir misiniz?

Hocam böyle dersi bölen ve derste konuşan bir tip değilim hocalarımla aramı düzgün tutarım matematik ve fizik falan biraz sıkıntılı geliyor bana.

Çalışırsan yaparsın yapamayacağın şey yok başarılar.

O konu başlığı nasıl bir başlık? :D isteyerek sınıfta nasıl kalınır diye sandım. +50 not kurtarır sizi.

Hocam moderatör değişmiş :D

Çalışırsan yaparsın yapamayacağın şey yok başarılar.
Teşekkürler.

O konu başlığı nasıl bir başlık? :D isteyerek sınıfta nasıl kalınır diye sandım. +50 not kurtarır sizi.

Hocam şu andaki gördüklerime göre meslek dersi ve Türk dil edebiyatı ve ortalama 50+ olursa geçiyormuşum yarın bir hocalarımlada konuşacağım konuma cevap veren hocalarıma çok teşekkür ediyorum iyi geceler tekrardan bir mesaj gönderirseniz buradayım :)

Yıl sonu ortalaması 50 altı olursa sınıf tekrarı yapıyorsun. Galiba meslek liseleri için alan dersinden de kalmaman gerekiyordu.

Hocam dediğim şekilde zaten 50+ olması 50'nin altında durcağımı sanmıyorum zaten meslek dersi çok arttıracak 9 saat ders var :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı