9. sınıfta ne yapmalıyım?

neqetria

Kilopat
Makaleler
2
Bu sene 9. sınıf oldum ve okullar 4'ünde açılacak. Okul açıldığında ne yapmalıyım, nasıl çalışmalıyım? Bilgisayara ne kadar limit koymalıyım? Fen lisesinde okuyorum.

Bu sene 9. sınıf oldum ve okullar 4'ünde açılacak. Okul açıldığında ne yapmalıyım, nasıl çalışmalıyım? Bilgisayara ne kadar limit koymalıyım? Fen lisesinde okuyorum.
Hayırlı olsun okulunuz hafta sonu hariç bilgisayar önermem hafta içi günü gününe çalışmanız çok iyi olur günde 30 paragraf ve 10 tane problem çözseniz tadından yenmez problem soru sayısnı daha sonra arttırabilirsiniz.

Hocam derslerinizi iyi takip edin özellikle. Konuları anlamaya çalışın ve onlar üzerinden tekrar yapın. Bir sonraki ders için hazırlıklarınızı yapın önceden bilgili şekilde gelin okula. Bunlar yeterli ben açıkçası bilgisayara filan limit koymayı doğru bulmuyorum. Derslerden çok okulda da dikkat edin 12. sınıflar 9. sınıfları çok fazla ezebiliyor tabi bu okuldan okula da değişir ama tedbiri elden bırakmayın. Yeni eğitim öğretim hayatınız hayırlı olsun diyorum.

@neqetria bilgisayara limit koymaya gerek yok. Tabii ki tamamen salma ama LGS döneminden sonra ağır çalışma. Ben şahsen sadece yazılı haftalari çalıştım ve ortalamam hep 95 üzeriydi.
9'u rahat geçirmen tavsiye olur. Şimdiden kendini sıkıp da hevesini kaçırma.

En güzel yıllarımdı.Dersi sınav zamanı çalış hayatın tadını çıkar.Çünkü biraz daha büyüyünce hayattan tat almamaya başlayacaksın

En azından 9. Sınıfta biraz kafa dinleyin derim. Sınav notlarınız iyi gelse yeter. Bilgisayarıda çok abartmadan oynayabilirsiniz. Hafta sonu o haftanın konularını tekrar edin ödevlerinizi yapın gerisi size kalmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı