9. sınıfta okula gitmek istemiyorum

Üniversitedeyim, biliyorum 9. sınıf ilk başlayana göre zorlar ama yapacağınız düzenli tekrarlar bile 12. sınıfta sizi çok ileri taşıyacak, 50 net ile değil de 90 net ile başlayacaksınız ve bunun ekmeğini uzun süre yiyeceksiniz. Sadece öğrendiğiniz konuları atlamayın, en azından kaynakları bitirin, notlarınızı alın, 12. sınıfta iken dönüp bakıp bunlarda mı zorlanmışım bile diyebilirsiniz.

9. sınıfım ve okula gitmek istemiyorum. Dersler beni çok yoruyor başım ağrıyor artık her gün 9 saat yeter yani bıkkınlık geldi.
Nöröçeşitlilik belirtisi ama tanı için çok yetersiz. Not: İnternette zor bulursunuz buna belirti diyenlerin. İngilizce kaynak bakın daha kolay olur.

Dostum bence artık ''İnek öğrenciler okulu sever'' geyiği bırakılsın, çünkü onlarda pek sevmiyor. :/

Ben de öyle diye diye liseyi bitirdim. Gerçekten insanın ders çalışacağı varsa bile şevkini kırıyor. Bazı arkadaşlar okuldan sonra dershane+özel ders yapıyorlardı üstüne kendileri ders çalışıyorlardı. Ben 11 dersin sonunda patlayan kendime şaşırırken onlara daha çok şaşırıyordum. Lise çabuk geçiyor. Bence ağlaya ağlaya okula gidilmesi de insanın sınırlarını bilmesi için önemli. Bitince güzel bir rahatlık oluyor. Sanki tüm dertler bitmiş gibi. Ama sonra üniversite geliyor. Eğer sorumlu biriysen üniversiten daha yoğun geçiyor üstüne iş stresi ve işsizlik korkusu biniyor. Bu dert ve sorumluluklar olmadan lise aslında gül gibiymiş diyorsun.

Normalde okula gitmek istenir. Lise dönemi başlıyor böyle şeyler anormal kişilerde.
Çocuğa etiket koymaya çalışmayın bence. Uzman psikolog değilsen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…