9. sınıfta okula gitmek istemiyorum

Size özel bir durum değil MEB kurumlarında eğitim gören milyonlarca öğrenci her gün sizinle aynı kaderi paylaşıyor.

Kanka valla sabah kalkarken gel benim halimi gör ben okula gitmek istiyormuşum dersin. O minibüs derdi, uykusuzluk derdi, okula gidince her taraftan bir ses çıkması derdi...... Artık psikolojik baskısı olmuş, normal günlerde 3 saat uyusam bile dinç kalkarım. Okul günlerinde kalktığımda aklıma yukarıda saydığım dertler gelir ve sanki 20 kişi üstüme atlayıp beni tokat manyağı yapmış gibi olurum.

Kanka vallahi sabah kalkarken gel benim halimi gör ben okula gitmek istiyormuşum dersin. O minibüs derdi, uykusuzluk derdi, okula gidince her taraftan bir ses çıkması derdi... Artık psikolojik baskısı olmuş, normal günlerde 3 saat uyusam bile dinç kalkarım. Okul günlerinde kalktığımda aklıma yukarıda saydığım dertler gelir ve sanki 20 kişi üstüme atlayıp beni tokat manyağı yapmış gibi olurum.

Psikolojideki p kalmadı bende artık aileden gör okuldan gör oradan gör buradan gör şunu yap hep bir emir hep bir yaşam değiştirme zorbalık her gün aynı saat sabah 7 uykunu alama derslerden bir besinlerin oksitlenmiş kalıntısı anlama.

Psikolojideki p kalmadı bende artık aileden gör okuldan gör oradan gör buradan gör şunu yap hep bir emir hep bir yaşam değiştirme zorbalık her gün aynı saat sabah 7 uykunu alama derslerden bir besinlerin oksitlenmiş kalıntısı anlama.
Anormal bir durum olma ihtimalin daha da yükseldi. Arkadaşın var mı?

Dışlanmada var. Öğretmenlerin seni beğeniyor mu? Dersler nasıl?

Öğretmenlerim okuldan kaçmadığım halde beni aşağılayıp kaçıyor musun bugün okuldan deyip tüm sınıfın önünde beni rezil ediyorlar oysaki derslerim fena değil yani anlıyorum yazıyorum ama.

Öğretmenlerim okuldan kaçmadığım halde beni aşağılayıp kaçıyor musun bugün okuldan deyip tüm sınıfın önünde beni rezil ediyorlar oysaki derslerim fena değil yani anlıyorum yazıyorum ama.
Düşüncelerini kendine saklamayı tercih ediyor musun? Mesela bu dediklerini biliyorlar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı