Psikolojideki p kalmadı bende artık aileden gör okuldan gör oradan gör buradan gör şunu yap hep bir emir hep bir yaşam değiştirme zorbalık her gün aynı saat sabah 7 uykunu alama derslerden bir besinlerin oksitlenmiş kalıntısı anlama.
Hocam sabahçı mısın öğlenci mi? Geçen sene bende de vardı aynısı Akşam 9'da eve geliyordum ve okul ortamı artık baymıştı.Nefret ediyordum okuldan.2 sene daha dayan bence belki sevdiğin bir bölüm seçersin ve yeni arkadaş ortamı bulursun 11. Sınıfta.
Vallahi hocam ben okula gitmeyi evde oturmaya tercih ederim. 10 tane kafa dengi arkadaşınla 8 saat aynı ortamdasın ve bedavaya kendini geliştiriyorsun beni sarıyor açıkçası. Oturup yapamadığın soru hakkında 3 4 aganla tartışmayı evde tek başıma oyun oynamaya değişirim, oyun oynayınca elime bir şey geçmiyor sadece kafam rahatlıyor, en azından okulun bana gelecekte bir faydası olacak meslek gibi para gibi.
Hocam sabahçı mısın öğlenci mi? Geçen sene bende de vardı aynısı akşam 9'da eve geliyordum ve okul ortamı artık baymıştı. Nefret ediyordum okuldan. 2 sene daha dayan bence belki sevdiğin bir bölüm seçersin ve yeni arkadaş ortamı bulursun 11. sınıfta.
Dil bölümü okuyabilirsiniz hocam bende dil bölümündeyim hem sevmediğim mahluklardan kurtuldum dile geçerek ama biraz zorlayabilir dil çok kolay bir bölüm değil. (not: 7 8 kişilik bir grup olduk dil bölümünde)