9. sınıfta sınav korkum var

Barlass01

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar sınavlardan çok korkuyorum, sınavlar nasıl oluyor 1. sınavlak özellikle klasik yapacaklar ve konuları anlamakta güçlük çekiyorum. Önerileriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoca konuyu anlattığı zaman eve gidip o konuyu çalışmak için 30 40 dk zaman ayırabilirsen anlayamayacağın konu yok, sınavladan da o kadar korkmana gerek yok, tabii ki forumdaki rastgele bir kişinin verdiği tavsiye sayesinde korkun o kadar azalmaz ama dedğimi uygularsan korkmana gerek kalmaz

ben 9. sınıfı ortaokul gibi sanıp son gün çalışma ile 20 almıştım. Hayatımın şokunu yaşamıştım hocaya fln kontrol ettirdim. Sen sınavlara en az 2 hafta önceden çalışmaya başla.

Eve geldiğinde o gün işlediğin konuları tekrar edersen ve matematikten soru çözersen yazılıları kolayca yaparsın %3'lük bir anadolu lisesindeyim ve sınavlara son gün çalıştığım halde 9. sınıfı 92,5 ile bitirmiştim. Düzenli çalışırsan her sınav 90 üstü alırsın.

Eve geldiğinde o gün işlediğin konuları tekrar edersen ve matematikten soru çözersen yazılıları kolayca yaparsın %3'lük bir Anadolu lisesindeyim ve sınavlara son gün çalıştığım halde 9. sınıfı 92,5 ile bitirmiştim. Düzenli çalışırsan her sınav 90 üstü alırsın.

Hoca öneriniz var mı bütün foruma soruyorum arkadaşlar sağ olun cevaplarınız için.

Hoca öneriniz var mı bütün foruma soruyorum arkadaşlar sağ olun cevaplarınız için.

Matematik - rehber matematik.
Fizik - VIP fizik.
Almanca - frau genç ile Almanca.

Aklıma başka gelmiyor diğer arkadaşlar da yazabilir.

Klasik sınavlar daha kolay anlarsın 2. dönem.

Bence de hocam, 5 şık olunca kafam karışıyor, test yapınca 20 soru soruyorlar zaman da sıkıntı oluyor en iyisi klasik :D

Hoca önerisi derken?
youtube da konu ilemek için üstadım

Matematik - rehber matematik.
Fizik - VIP fizik.
Almanca - frau genç ile Almanca.

Aklıma başka gelmiyor diğer arkadaşlar da yazabilir.

Bence de hocam, 5 şık olunca kafam karışıyor, test yapınca 20 soru soruyorlar zaman da sıkıntı oluyor en iyisi klasik :D
üstadım edebiyat coğrafya tarih bunlarda bir öneriniz var mı acaba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı