1.dönem ortalamam 66 iken 2.dönem ortalamam 61.
1.dönem 2 zayıfım vardı 2.dönem 3 zayıfım var sadece 2.döneme bakılıyor diye biliyorum. Yani 3 zayıfla sorumlu geçmiş mi oluyorum?
1.dönem ortalamam 66 iken 2.dönem ortalamam 61.
1.dönem 2 zayıfım vardı 2.dönem 3 zayıfım var sadece 2.döneme bakılıyor diye biliyorum. Yani 3 zayıfla sorumlu geçmiş mi oluyorum?
Her ders için 1. dönem notu + 2. dönem notu topluyorsunuz. Sonra çıkanı ikiye bölüyorsunuz. 50 üstü ise geçmişsinizdir.
Anladım geçiyormuyum yani toplamı alındığında 2 zayıf oluyor 1 ve 2.döneminHocam sade 2. dönem değil. Bende 9. sınıfım ve ilk dönem 4 şu an 5 zayıfım var ama sınıfı geçiyorum. İlk dönem mat biyo kimya edebiyat zayıftı bu dönem Almanca mat kimya fizik biyoloji. 1. dönem ve 2.dönem toplamı alındığı için Almanca edebiyat ve fizik derslerinden geçiyorum.
3 dersten kalıyorum böyle yaptığımda maksimum 3 olduğu için geçiyor muyum?
@berraassde
Anladım geçiyor muyum yani toplamı alındığında 2 zayıf oluyor 1 ve 2.dönemin
Dediğim şekilde yaptıysanız ve 3 zayıf cıkıyorsa geçiyorsanız emin olamadıysanız buraya yazın 1. dönem ve2. dönem olacak şekilde daha net bir şey söyliyebiliriz.
2 zayıf oluyormuş kusura bakmayın.
Zayıf derslerimin 1 ve 2.dönem ortalamalarını yazıyorum şimdi.
Coğrafya 55 - 44.5 99.5/2 49 gibi bir şey çıkıyor.
Almanca 46 - 41 87/2 43.5 çıkıyor bunlar 1. ve 2.dönem zayıf derslerin ortalamasının 2'ye bölünümü.
3 dersten kalıyorum böyle yaptığımda maksimum 3 olduğu için geçiyor muyum?
@berraassde
Anladım geçiyor muyum yani toplamı alındığında 2 zayıf oluyor 1 ve 2.dönemin
Hocam bide sorumluluk sınavından kalırsak nolur ?Hocam Almanca'dan kalıyorsunuz coğrafya hocasıyla konuşsanız sözlünüze 1 2 puan fazla verse geçersiniz bence gidin konuşun hocayla sonra bu derslerin sorumluluğunu falan veriyorsunuz boş boş uğraştırıcı işler gidin hocayla konuşun 1puan versın size olmazsa WhatsApp'tan yazın hocaya ayrıca geçiyorsunuz sınıfı.
Söyle anlatayım. İlk dönem fizik notum 40 2. dönem 60. toplamı 100. 2 dönem var 2ye böluyoruz. 50.
Hocam bir de sorumluluk sınavından kalırsak ne olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.