9. sınıfta, sınıfta kalmak

Mr.Whıte1

Decapat
Daha fazla  
9. sinifta kaldim. Ve ortalamam 62 olmasına rağmen. Neyse yapacak bir şey yok. Bugün eve geldim ailemle tartıştık beni bir defa daha gönderme ihtimalleri yok. MESEM yapmak istiyorum ona da kızıyorlar çok kötü bir durumdayim. Keşke zamani 2 3 ay sonrasina alabilsem zaten bu yaz tatili benim için zehir gibi geçecek. Sizden fikir bekliyorum.

Daha yasin genc. Sanayi bence kayda deger bir opsiyon. Herkes okumak zorunda degil. Benim diyen doktordan, muhendisten daha cok kazanirsin ;)

9. sınıfta kaldığına göre okumayı istemiyorsun gibi. Vakit erkenken bi' mesleğe yönel. Herkes okuyacak diye bir şart yok.

Sorumlu geçmiş olmanız lazım değil mi sorumluluk sınavlarına girecekseniz bizim de sınıfta vardı ocuğun 7 8 tane sorumlulukla 12. sınıfa kadar geldi
O eski sistem şu an 4 dersten kalınca kalıyorsun 3 zayıfımin olmasi gerek benim 6 tane

Sorumlu geçmiş olmanız lazım değil mi sorumluluk sınavlarına girecekseniz bizim de sınıfta vardı ocuğun 7 8 tane sorumlulukla 12. sınıfa kadar geldi.

O eski sistem şu an 4 dersten kalınca kalıyorsun 3 zayıfımin olmasi gerek benim 6 tane.

9. sınıfta kaldığına göre okumayı istemiyorsun gibi. Vakit erkenken bi' mesleğe yönel. Herkes okuyacak diye bir şart yok.

O kadar çok okumak istiyorum ki 9.sinifa gelene kadar çok başarılıydım ne olduysa bu lanet senede oldu işte.

9. sinifta kaldim. Ve ortalamam 62 olmasına rağmen. Neyse yapacak bir şey yok. Bugün eve geldim ailemle tartıştık beni bir defa daha gönderme ihtimalleri yok. MESEM yapmak istiyorum ona da kızıyorlar çok kötü bir durumdayim. Keşke zamani 2 3 ay sonrasina alabilsem zaten bu yaz tatili benim için zehir gibi geçecek. Sizden fikir bekliyorum.
Hocam maalesef bende 9. sınıf olarak kaldım (ortalamam baya düşük 11 zayıfım var)

9. sınıfta bu haldeysen zaten sen kafanda bitirmişsin okumayı. Ailene de söyle ben okumak istemiyorum sanayiye vs verin beni diye çözüm bulurlar.

Hocam maalesef bende 9. sınıf olarak kaldım (ortalamam bayağı düşük 11 zayıfım var)

Reis işte benim ortalamam 62 bununla kalmak çok koyuyor.

9. sınıfta bu haldeysen zaten sen kafanda bitirmişsin okumayı. Ailene de söyle ben okumak istemiyorum sanayiye vs verin beni diye çözüm bulurlar.
Ya anlayamiyorsun herhalde benim isteğim okul hayatına devam etmek herkes güzelce okul ortami arkadaşlar falan derken ben çalışmak istemiyorum

Ben bu sene hiç gayret göstermedim ona rağmen yine iyi olduğumu düşünüyorum kalanlarin çoğu 30 la 40 la kalıyor. Bana 1 kere daha şans verseler yapacaklarımi görecekler. Bu sınıfta kalmaya rağmen matematikte okul 1.oldum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı