9. sınıfta sınıfta kalmak

Merhaba, bu sene başımdan geçen kötü olay yüzünden sınıfta kaldım. Ailem çok baskıcı yarın net bir şekilde öğrenecekler, ne yapabilirim? Stresten ne yapacağımı bilmiyorum.
Bence onlar öğrenmeden siz söyleyin. Yoksa daha kötü olacak.

Merhaba, bu sene başımdan geçen kötü olay yüzünden sınıfta kaldım. Ailem çok baskıcı yarın net bir şekilde öğrenecekler, ne yapabilirim? Stresten ne yapacağımı bilmiyorum.

Yaşadığın olumsuz olayı, zorbalanıyorsan seni kimlerin zorbaladığını, bunun seni nasıl kötü etkilediğini onlara anlatmaya çalış.

Fark etmemiş gibi yap bu zamana kadar sakladiysan zaten olan olmuş direkt ağlamaya basla en azından dayak yemezsin. Notlardan kaldıysan bir meslek lisesine geçiş yapmayı düşünebilirsin.

Aileniz baskıcıysa nasıl 28 Ağustos'a kadar öğrenemediler? Çok ilginç. Yapabileceğiniz çok bir şey yok, en azından siz söyleyin onlar öğrenmesin. Daha kötü olabilir.

Yapamam, ailem benim için her şeyi yaptı benim eşekliğim.

Hocam aileler bir süreden sonra afferderler. Ben geçen sene aynısını yaşadım. Bu forumda beni tanıyanlar vardır elbette. Herkes benim 9.Sınıfta kaldığımı biliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı