Bence onlar öğrenmeden siz söyleyin. Yoksa daha kötü olacak.Merhaba, bu sene başımdan geçen kötü olay yüzünden sınıfta kaldım. Ailem çok baskıcı yarın net bir şekilde öğrenecekler, ne yapabilirim? Stresten ne yapacağımı bilmiyorum.
Yapamadım.Şu dakikaya kadar söylememen bir hata bence. Keşke söyleseydin en azından yazın alevleri sönerdi![]()
Merhaba, bu sene başımdan geçen kötü olay yüzünden sınıfta kaldım. Ailem çok baskıcı yarın net bir şekilde öğrenecekler, ne yapabilirim? Stresten ne yapacağımı bilmiyorum.
Merhaba, bu sene başımdan geçen kötü olay yüzünden sınıfta kaldım. Ailem çok baskıcı yarın net bir şekilde öğrenecekler, ne yapabilirim? Stresten ne yapacağımı bilmiyorum.
Yapamam, ailem benim için her şeyi yaptı benim eşekliğim.Bence onlar öğrenmeden siz söyleyin. Yoksa daha kötü olacak.
Haraketlerimden Annem anladı galiba evde dolanıp duruyorum.Fark etmemiş gibi yap bu zamana kadar sakladiysan zaten olan olmuş direkt ağlamaya basla en azından dayak yemezsin.
Yapamam, ailem benim için her şeyi yaptı benim eşekliğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.