Hayır girmiyorsun.Selamlar bütün dersleri geçtim fakat matematikten kaldım.
Matematik tek kaldığım ders sorumluluğa girer miyim?
Matematik baraj ders değil fakat kişi Matematik dersinden başka derslerden de kalsaydı Matematik dersinin de sorumluluk sınavına girerdi.Matematik sorumlu dersler arasında yer almıyor, edebiyat ve bölüm dersleri genelde sorumlu dersler oluyorlar.
Matematik baraj ders değil fakat kişi matematik dersinden başka derslerden de kalsaydı matematik dersinin de sorumluluk sınavına girerdi.
Selamlar bütün dersleri geçtim fakat matematikten kaldım.
Matematik tek kaldığım ders sorumluluğa girer miyim?
Edebiyat dersinden kalsaydın sorumlu geçerdin kafa öyle sorun yok senin için konuyla alakalı bir şey soracağım bu sene neden 9ların neredeyse hepsi sınıfta kaldı benim eski okulumda 9ların %90'ı sınıfta kaldı neden böyle.
Sistem değişti, artık 9. sınıfta 1'den fazla dersten kalırsan kaldığın tüm derslerden sorumluluk sınavına giriyorsun.Yeni sistemde öyle bir şey var mı bilmiyorum, benim dönemimde edebiyat ve baraj dersten kalmadığın sürece sorumluluk sınavına girmiyordun. Zaten ben meslek lisesi okuduğum için 10.sınıftan sonra matematik dersi de görmedim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.