9. sınıftan beri okula gitmemek

Tamam. Seni çok kıskandım üfffffff. TikTok çeken ve kendimden utanmama sebep olan birisini aşırı kıskanıyorum ya öyle böyle değil. KEŞKE SEN OLSAM.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ahhhhhhhhhhh, moralim bozuldu cidden keşke sen olsaydım. Şuan kıskancımdan ölüyorum çatladım patladım karşında offff...... En güzel lafı sokması için @Yszuf hocamızı sahneye davet ediyorum (Yalnız Yusuf hocam, tek tek konuyu okumazsanız pek bir şey anlamayabilirsiniz. Asıl bomba kısım konu başında yazılan şeyler değil, devamında yazılanlar

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anne sen köfte ekmek yap, babam da gelirken kola alsın. Tiktok, League of Legends ve 200.000'i bir arada gördüğüm anda alt f4'ü çektim.

"Eşeği nikahladılar" deseler inanırım. Ama böyle bir (Neyse banlanmayayım diye daha mesajı yollamadan burayı düzenleyeyim) birinin evde yatarak 200 k kazandığına inanmam.

Anlattığınızın doğruluğunu tartışmayacağım fakat merak etmeyin lisedeki insanların dostlukları samimi değil.

Utandım yemin ederim. İleride sen de utanacaksın. Bak bunu senle dalga geçerek söylemiyorum. Normal bir arkadaşınmışım gibi söylüyorum. Zamanında saçma sa*ak bir hareket yapıp konu açmıştım. "Utanacaksın" dediler, umursamayıp senin gibi cevaplar verdim. Adamlar haklı çıktı, aradan neredeyse 1 yıl geçti ve konuya baktıkca utancımdan ölüyorum. Ve sen de bu konuyu görüp, TikTok videolarını görüp öyle bir utanacaksın kiii............. Kendini yastığa gömmek isteyeceksin.

Zaten tiktok tabiri caizse türkiyenin baş belası.

Ben kimseyle alay etmek istemezdim tabii siz bana inanabilseydiniz.

Dediğim gibi, sanırım benim gibi şuan sana ne denilse densin yaptığının utanç verici olduğunun farkına asla varmayacaksın. Benim gibi aradan zaman geçmesi lazım, fazla üzerine gitmek istemiyorum. Bir insana kinlenen birisi değilimdir. Ancak 5 ay bile benim o zamana göre çok değişmeme yetti. Umarım sen de aynı şekilde değişmeyi başarırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…