CHRİS W4LKER
Decapat

Tamam. Seni çok kıskandım üfffffff. TikTok çeken ve kendimden utanmama sebep olan birisini aşırı kıskanıyorum ya öyle böyle değil. KEŞKE SEN OLSAM.Kendini komik mi sanıyorsun bu yaşta bunu başardıysam bu tebrik edilecek bir durum ve sen dalga geçiyorsun neden kendin yapamadığın için mi sorun nedir tam olarak?
Hocam bu iş en fazla 1 yıl devam eder ondan sonra yapabileceği mi düşünmüyorum babam gibi al SATA yönelmeyi düşünüyorum.
Yani sorun ne söylesene bana inanma ma sebebin 15 yaşımda olup bu kadar para kazanmam mı sende beynini kullan ve kazan o zaman tamam mı dostum kendin okul okursun büyünce kasiyerlik yaparsın.
Ahhhhhhhhhhh, moralim bozuldu cidden keşke sen olsaydım. Şuan kıskancımdan ölüyorum çatladım patladım karşında offff...... En güzel lafı sokması için @Yszuf hocamızı sahneye davet ediyorumHocam mesela Avrupa'ya açık bir site de satıyorum ve satışım ve değerlendirmem bol olduğu için alıcıların güvenini kazanıyorum o yüzden hızlı ve güvenilir bir şekil de hesapları satıyorum bu arada benim yaptığım işin bir geleceği yok en fazla 1-2 yıl sürer ondan sonra babamın işi ile devam edeceğim.
Kazanan kazanabiliyor hocam sadece LoL ile değil Valorant'ta var.