90.000 TL Sistem Toplama

Makaleler
42
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz
Dile kolay 90.000 TL!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dile kolay 90.000 TL!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Levon çok iyi bir insan. Bir kaç konuda mail attım ve yardımını esirgemedi.

Extreme bir sistem olmuş ama bunu kim ne için kullanacak abi gerçekten merak ediyorum. Neyse bize düşmez heralde sorgulaması hayırlı olsun diyelim.

Render farm olarak kiralayacağım şeklinde bir cümle kurmuştu. Kendisi takip ettiğim birisidir. Bu videoyu da izlemenizi tavsiye ederim. Sistemin doğuşu gibi bir şey.

Kasaya koyduğu fanlar benim bilgisayarımdan pahalı. Sadece hayal kuracağım bir sistem.
:) Kasaya koyduğu fanların yarısı benim sistemimden pahalı :)
Render farm olarak kiralayacağım şeklinde bir cümle kurmuştu. Kendisi takip ettiğim birisidir. Bu videoyu da izlemenizi tavsiye ederim. Sistemin doğuşu gibi bir şey.
Aynen öyle. Ayrıca belirttiği gibi 4K60FPS yüksek bitrate videoları düzenlemek, işlemek ve çıktı almak cidden uzun süreler alabiliyor.

M2'leri 970 Evo Plus alsa daha mantıklı olurmuş. Bunun dışında gereksiz gördüğüm bir şey yok. Tek kasada iş istasyonu, yayın ve oyun için ancak böyle bi sistem toplanabilirdi zaten.

M2'leri 970 Evo Plus alsa daha mantıklı olurmuş. Bunun dışında gereksiz gördüğüm bir şey yok. Tek kasada iş istasyonu, yayın ve oyun için ancak böyle bi sistem toplanabilirdi zaten.

960 Pro serisinin ortalama TBW ömrü 970 Evo Plus serisinin önünde. Fakat 970 Pro serisinin TBW ömrü 960'ın da önünde. 1TB modellerde 970 Evo Plus 600 TBW, 960 Pro 800 TBW, 970 Pro ise 1200 TBW ortalama ömür vaadediyor. Aslında 970 Pro piyasada da bulunabiliyor. Neden o modeli tercih etmemişler anlamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı