Ekran kartını internette arat ve sonuna driver ekle. Örnek RX 570 Driver vs. Amd'nin kendi sitesinden indirebilirsin kurulumu vs çok basit.Nasıl kurcam ekran kartın üstünde Asus ama özelliğinde AMD yaziyor kafam çok karışık
Ekran kartını internette arat ve sonuna driver ekle. Örnek RX 570 Driver vs. Amd'nin kendi sitesinden indirebilirsin kurulumu vs çok basit.Nasıl kurcam ekran kartın üstünde Asus ama özelliğinde AMD yaziyor kafam çok karışık
Onlar bile çöp yani. Kullanmıştım bende.Bu dönemde en ucuz PC için neredeyse 2000 lira gözden çıkarılmalı biraz zor iş yani.
Rapor etmişler mesajınıÇok fazla üstüne gitmeyin arkadaşın, belki durumu vs. yoktur :/.
Gülücük ve dislike atanda var. Çok şey beklememek lazım.Rapor etmişler mesajını
900 tlye pc satiyorlar letgoda dolandirmasinlar seniArkadaşlar benim 4 GB RAM PC var. 1 GB ekran kartı falan. Valorant falan kaldırmıyor kasıyor 10 FPS falan.
Letgo'da 900 TL'ye PC buldum. 8 GB RAM Valorant 60 FPS alsam iyi olur mu? Çok istiyorum.
Kendim Q9650 ve RX570 kullanıyorum darboğaz yapıyor, Valorant'ta 70-90 FPS arası alıyorum.
Eyvah 775 sokkete RX570 mi kullanıyon sen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.