900 TL'yi nasıl değerlendirmeliyim?

İbrahim5098

Attopat
Daha fazla  
Merhaba. 11. sınıfım, sayısal öğrencisiyim. 900 TL param var. Bu parayı kendimi geliştirmek için kullanmak istiyorum. Öncelikle spor salonuna gidiyorum bu gibi kendime yatırım yapabileceğim bir öneriniz var mı? Paramı nasıl değerlendirmeliyim? Boş şeylere harcamak istemiyorum fiyatlar da epey bir yüksek seviyede her türlü tavsiyelerinize açığım teşekkür ederim.

Merhaba. 11. sınıfım, sayısal öğrencisiyim. 900 TL param var. Bu parayı kendimi geliştirmek için kullanmak istiyorum. Öncelikle spor salonuna gidiyorum bu gibi kendime yatırım yapabileceğim bir öneriniz var mı? Paramı nasıl değerlendirmeliyim? Boş şeylere harcamak istemiyorum fiyatlar da epey bir yüksek seviyede her türlü tavsiyelerinize açığım teşekkür ederim.
Üniversite sınavı yaklaşıyor ben çok edüt fiyatlarını bilmiyorum ama 1 aylığına edüte gidebilirsin

Üniversite sınavı yaklaşıyor ben çok edüt fiyatlarını bilmiyorum ama 1 aylığına edüte gidebilirsin.

Üniversite için çalışıyorum hocam hedefim TYT 80 net AYT 65 net. YKS için yatırımımı sağlıyorum sağ olsun ailem de sağlıyor ben kendime yatırım için bir şeyler istiyorum örneğin protein tozu, kitap, yazılım, dil vb.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı