9000 TL Gaming Laptop Önerisi

HP Pavilion 2 inç daha geniş ve IPS ekran teknolojisi içerdiğinden daha iyi bir görsel performans sunar. Aynı serinin 15-AK103NT modeline sahibim. İşlemci ve bellek olarak müthiş bir performans sunuyor.
 
Aslına şöyle bir şeyde yapılabilir 6000TL ile oyun bilgisayarı 3000TL ile Laptop alınabilir çok daha performanslı olur.
Şuanki kurla 6000 TL’ye topladığın sistemle (klavye,monitör vs. dahil) istediğin performansı alamazsın. Aynı şey 3000 TL’lik dizüstü bilgisayar içinde geçerli. Üstelik bunların ayrı ayrı masrafları çıkabilir. Bütçeyi ikiye bölmenin mantıklı olduğunu sanmıyorum.
 
Kardeşin HP önermiyorum. Ekranda ışık sızması olayı çok oluyor. Asus rog strix de güzel bilgisayar ama bataryası çok cabuk bitiyor. 1.5 saat de pilin boşalması çok saçma olmuş.

9 bin TL'ye önereceğim tek marka msi olacak. GF75 9SC. Pilin 7 saate kadar dayandığını söylüyorlar ama taş çatlasa 4.5-5 saat gider. Çok aşırı ince ve çok hafif. Malzeme kalitesi çok iyi. Ve ekran gövde oranı ise mükemmel. Isınma problemi yok. Ben bu bilgisayarı çok araştırdım ve almaya karar verdim. Şuan fiyatı 8.500-9300 TL arasında. Ben KDV indirimini bekliyorum. Bakalım hayırlısı.

 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı