9000 TL Monitör Dahil Bilgisayar Toplama

Öncelikle bütçeyi kendiminmişçesine düşünüyorum. Kendime almayacağım hiçbir bileşeni başkasına tavsiye etmiyorum. Bu bütçe bende olsaydı bunu alırdım diyemiyorsam, o listeyi zaten paylaşmam.
Kusura bakmayın, çok soru sordum ama bütçeye en uygun bileşeni nasıl buluyorsunuz?

Oturdum doların yükselişini izliyorum. Nanokatolog yeni dolar kurunu anında uyguluyor galiba. En pahalı parçaları da oradan alacaktım.
Ustam acelen yok ise Hepsiburada'dan indirim yakalaya yakalaya topla derim.
Palit GTX 1070Ti
R5 2600
2X8 3200Mhz G.SKILL
Asus TUF B450 Plus Gaming
600W +80 High power PSU
Dark Spartan kasa
AOC G2460PF 4:3 144Hz Sistemi 8200'e topladım. KDV indirimi vardı.
SSD ve HDD elimde vardı ve yeniydiler.
Bu arada Nanokatalog'u ben tavsiye etmem. Ürünler stokta yok ise haftalar buluyor gelmesi ve sanırım garanati durumunda yurt dışına gönderiliyor fakat garanti durumunda emin değilim, okuduğum yerlere göre müşteri hizmetleri de rezaletmiş.

Biraz acelem var desem yeridir hocam. Çünkü elimdeki laptopun RAM slotlarını bozdum galiba. Laptopu yerinden kaldırdığımda ekran bozulup mavi ekran veriyor PC.

KDV indirimleri genelde ne zaman yapılıyor? Fiyatları yükseltilip indirim yapılıyorsa işime yaramaz o :D

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı