9000 TL Monitör Dahil Bilgisayar Toplama

Oturdum doların yükselişini izliyorum. Nanokatolog yeni dolar kurunu anında uyguluyor galiba. En pahalı parçaları da oradan alacaktım.

Biraz acelem var desem yeridir hocam. Çünkü elimdeki laptopun RAM slotlarını bozdum galiba. Laptopu yerinden kaldırdığımda ekran bozulup mavi ekran veriyor PC.

KDV indirimleri genelde ne zaman yapılıyor? Fiyatları yükseltilip indirim yapılıyorsa işime yaramaz o :D
Valla daha yeni olmuştu acelen varsa bekleme KDV indirimlerini. Ben 1070Ti kartı 3200 e aldım fiyat yükseltip indirdikleri yok. MSI 3500 falan olmuştu.
@Pantheon RAM 150 lira ekran kartı 200 küsür lira pahalanmış dünden bugüne. LOL
Bu arada usta sende benim posta tekrar bir uğrayabilir misin "1070Ti Sıcaklık Değeri" ile alakalı gönderime en son attığım mesaja bakar mısın ?

Galiba fırsat bu fırsat :D
GTX 1080 Armor modeli Hepsiburada'da 4100 TL şu anda. İnanılmaz indirim yapmışlar.
Selamlar tekrardan :)
Vatandaki KDV indirimini duyunca ekran kartının siparişini verdim.

MSI GeForce GTX1080 Gaming X 8GB Ekran Kartı Fiyatı - Vatan Bilgisayar
3757 TL

Kalan bileşenleri aşağıdaki gibi almayı düşünüyorum;

1612 TL İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X Socket AM4 4.2GHz 19MB Önbellek 95W İşlemci - Vatan Bilgisayar

768 TL Anakart: Msi B450 Tomahawk AM4 Ryzen Anakart - Vatan Bilgisayar

372 TL Kasa: Cooler Master MasterBox MB510L Midi-Tower Black computer case MCB-B510L-KANN-S00 - Nanokatalog

1076 TL RAM: G.Skill Ripjaws V 16GB DDR4 3200Mhz RAM F4-3200C16D-16GVKB - Nanokatalog

Güç kaynağı olarak şu ürünlerden birisini alacağım ama kafam çok karışık.

Bu güç kaynağı sisteme tam yeter mi? En azından bronze sertifikalı güç kaynağı almak istediğimden ekledim.

Seasonic S12II-620 620W 80+ Bronze Power Supply Fiyatı

Veya daha yüksek Watt değerine sahip sadece 80+ olan modellerden alırsam bir sorun olur mu? Bunlardan birini alırsam sistem çok fazla güç çekmeyeceği için ses sorunu da olmaz diye düşünüyorum.

COOLER MASTER WATT 80PLUS 750W AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

COOLER MASTER WATT 80PLUS 700W AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Ya da bütçeyi iyice zorlayıp bunu almak daha mı mantıklı olur?

COOLER MASTER MASTERWATT MWE 750W 80 PLUS GOLD 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

Güç kaynağı konusunda bu şekilde kafam karışık biraz. Ne önerirsiniz? En mantıklı seçim hangisi olur?
Teşekkürler şimdiden.
Selamlar, sonunda sistemi toplayabildim. RAM ve kasanın gelmesi 32 gün sürdü Nanokatalog sayesinde. Bu yüzden bayağı geç kaldım.

Ama ekran kartımda Coil Whine sorunu çıktı. İlerleyen günlerde değişim talep edeceğim.
MSI GTX 1080 Coil Whine Sorunu

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı