9000 TL monitör önerisi

bozok1

Decapat
Katılım
25 Ocak 2019
Mesajlar
18
Arkadaşlar yaklaşık monitör için 9000 TL bütçem var. Her türlü oyunu oynuyorum. Sadece FPS oyunları değil. Size göre tercihim ne yönde olmalı? Görüşlerinizi aktarırsanız çok sevinirim.
 
Arkadaşlar yaklaşık monitör için 9000 TL bütçem var. Her türlü oyunu oynuyorum. Sadece FPS oyunları değil. Size göre tercihim ne yönde olmalı? Görüşlerinizi aktarırsanız çok sevinirim.
9000 mü? Yoksa yanlış mı yazdınız?
Bu kadar bütçeye ben olsam biraz daha koyar ve G-Sync Ultimate destekleyen bir monitör alırdım :)
Katılıyorum :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bir monitöre bu kadar para yatırmak çok mantıklı gelmiyor. Paran vardır ona bir şey diyemem ama abartının abartısı bu.
 
Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim. Şöyle cevap veriyim hayatımda hiç iyi bir oyun bilgisayarında oyun oynamadım ve bunun için uzun zamandır birikim yapıyorum ve sonunda çocukluk hayalim olan sistemi kurmak için 35.000 TL kadar bir bütçem var. Bunun için çok uğraşmıştım ve sonunda oldu. Konu bundan ibarettir kimseyle dalga geçme amacım yok.
ASUS ROG Swift Curved PG348Q 34" 21:9 Ultra-Wide QHD Fiyatı

Samsung LC49HG90DMMXUF 49" 1ms (2xHDMI+Display+mDisplay) Fiyatı

Adam belki milyarder arkadaş önerin geçin. Dalga geçtiğini düşünüyorsanız ''Rapor Et'' butonuna tıklayabilirsiniz.

Önermiş olduğun ASUS modelini ben de epey bir düşündüm İPS panel olması curved ve 34 inch olması beni cezbediyor ancak İPS olduğu için 5ms ve 100hz o yüzden kararsızım
Saygı duyuyorum. Maksat kalp kırmak ya da rencide etmek değil.

Monitör : Asus ROG STRIX PG27VQ 27" 165 Hz 1ms (HDMI+Display) Gsync Fiyatı

Aklımdan geçen 3 monitörden biri bu diğerleri ise arkadaşın belirtmiş olduğu
ASUS ROG Swift Curved PG348Q ve ASUS 24,5" PG258Q ama dediğim gibi oldukça kararsızım.
 
Son düzenleme:
Bütçe 35.000 TL diye hepsini bitireceksin diye bir kaide yok. 3000 TL gibi bir fiyata bile seni çok memnun edecek çok iyi monitörler var. Bana sorarsanız sistemi dizin üzerine linkte belirttiğim monitörü alın veya benzerini de alabilirsiniz sizin kararınız. Geriye kalan parayla kendinize yatırım yapabilirsiniz. Ülke gezebilirsiniz. Hadi yine bilgisayara yatıracağım derseniz her iki senede bir en yeni ekran kartını bilgisayarınıza takabilirsiniz. 35.000 TL'nin 15.000 TL'sine bilgisayarı topladınız diye düşünüyorum. 3000 TL'yede benim attığım monitörü alın 18.000 TL'ye fıstık gibi keyfini sürün. Tabi para sizin karar sizin.
MSI Optix MAG27C 27" 1ms (Display+HDMI+DVI) Full HD FreeSync Fiyatı

MSI OPTIX MPG27CQ 27" 144 Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı bu monitör de çok hoşuma gitti kenarsız olması güzel.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı