İkisi özellik olarak aynı ise ucuz olan olabilir.Peki senkronize durumu nasıl olacak? Sonuçta anakartın üzerinden kontrol edemiyorum. Ayrıca G.Skill Trident Z RGB ve HyperX Predator RGB arasından hangisini önerirsiniz? (Asrock Polychromr RGB ile uyumlu ikisi de.)
Kasa pek hoşuma gitmedi açıkçası. Nitro+ aslında ben de çok isterim fakat şu günlerde çok pahalı gibi duruyor.İkisi özellik olarak aynı ise ucuz olan olabilir.
Aslında kasayı Sharkoon Rev 200 yaparsak güzel olacak gibi kasa uyumu kesin olur.
Sharkoon Rev200 Tempered Glass Rgb Usb 3.0 Atx Mid Tower Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SHARKOON REV200 Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Birde önü ışıklı bir ekran kartı koyarsak tam olur mesela AMD düşünürseniz ARGB fanlı RX 5700 XT Nitro+ gibi veya ROG Strix gibi ekran kartları.
Kasanın olayı ekran kartının dik durması tam bir görsel şölen tam bir "IşQlı MşQlı" bir sistem olur.Kasa pek hoşuma gitmedi açıkçası. Nitro+ aslında ben de çok isterim fakat şu günlerde çok pahalı gibi duruyor.
Bilmiyorum tasarım olarak da MSI daha hoşuma gitti. Sanırım riski alıcamKasanın olayı ekran kartının dik durması tam bir görsel şölen tam bir "IşQlı MşQlı" bir sistem olur.
Bence siz ön tarafı mesh olmadığı için pek beğenmediniz ısınma sorunu olabilir diye ama önü tamamen açık P400A ile benzer değerler alıyor.
Sharkoon REV200 Detaylı İnceleme ve Sıcaklık Karşılaştırması
Bugün sizlerle birlikte N11 üzerinden kuponla kargo dahil 677TL'ye aldığım Sharkoon REV200'ü incelicem. KUTU Klasik bir bir görünüş ve teknik özelliklerin yer verildiği klas bir kutu. Renkli cafcaflı bir yapı bulunmuyor. Kendisini premium seviyede hissetiren TG5'de de olduğu gibi Sharkoon...www.technopat.net
Pahalı değil ya:
Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+ 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 5700 XT Nitro+ 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr Sapphire 4N004-03-20G Nitro+ RX 5700 ARGB 3'lü Fan Seti - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ayrı alırsanız SE modeline göre daha ucuza geliyor.
Risk alıcam derken Sharkoon daha çok hoşunuza gitti sanırımBilmiyorum tasarım olarak da MSI daha hoşuma gitti. Sanırım riski alıcam
Zaten o kadar RGB çok abartılı kaçardı diye düşünüyorumRisk alıcam derken Sharkoon daha çok hoşunuza gitti sanırımRev 200 alınamayacaksa ARGB fan almaya gerek yok zaten.
Neden?Bence RTX teknolojisine sahip bir ekran kartı almalısın.
Senkronizasyon ve ışık bakımından HyperX-Nitro+-Rev 200 daha güzel olacak gibiZaten o kadar RGB çok abartılı kaçardı diye düşünüyorumBenim amacım hepsi senkronize bir şekilde güzel bir görünüm kazandırmak.
Dediğim gibi fiyatları bütçem dahilinde olsaydı ve Rev200'ün tasarımı biraz daha sade ve şık olsaydı, kasa içi de biraz daha standart olsaydı, belki düşünebilirdimSenkronizasyon ve ışık bakımından HyperX-Nitro+-Rev 200 daha güzel olacak gibiNitro+ bunlardan ayrı çalışır ama onun güzelliği ayrı.
Onu Rev 200 yapan özelliklerin hiçbirini istemiyorsunuzDediğim gibi fiyatları bütçem dahilinde olsaydı ve Rev200'ün tasarımı biraz daha sade ve şık olsaydı, kasa içi de biraz daha standart olsaydı, belki düşünebilirdim
Çarpan bir problem yok ama kasa alternatif olarak Corsair ICEU 220T ile Corsair RAM alınabilir.O zaman sistemi şu şekilde yapıyorum: Ryzen 3600X, Asrock B450 Pro4, HyperX Predator RGB 2x8 3200MHz, Gigabyte 5700XT Gaming OC, XPG S40G 512GB, MSİ Forge 100R, High Power 750W 80+ Gold Performance GD. Göze çarpan bir problem var mı?