9000 TL PC toplama

Son düzenleme:
ARGB olmasa normal RGB fena olmaz ama o şekilde oluyor mu bilmiyorum 🤔

Anakartı almışken Tomahawk Max alın.
Şimdi baktım normal RGB olunca kasa anakart ile senkronize olmuyormuş. O yüzden 100R ve Asrock Pro4 olan sistemi almayı düşünüyorum. Sonuçta yine de iyi bir anakart.

100R ile MSI harici sanırım çalışmıyor asıl sıkıntı o zaten çalışsa sıkıntı yok.
Bir tane inceleme videosu izlemiştim Asus bir anakart ile çalışıyordu ve çok güzel gözüküyordu. Anakartın portuna takıldıktan sonra sanırım yüzde 90 falan senkronize çalışıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 9 sonrası parçaları ve senkronizeyi gösteriyor.

Bir tane inceleme videosu izlemiştim Asus bir anakart ile çalışıyordu ve çok güzel gözüküyordu. Anakartın portuna takıldıktan sonra sanırım yüzde 90 falan senkronize çalışıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dakika 9 sonrası parçaları ve senkronizeyi gösteriyor.

Uygulama ile değil tek tek ayarlamış sanırım mesela ışıkları elle değişiyor sadece.

Uygulama ile değil tek tek ayarlamış sanırım mesela ışıkları elle değişiyor sadece.
Evet ben de siz söyleyince farkettim haklısınız sanırım. Peki ARGB olayından vazgeçsem Tomahawk Max ile 100M alsam, 100M'nin kontrölcüsünden çıkan kablo 12V RGB kablosu mu olacak?

Evet ben de siz söyleyince farkettim haklısınız sanırım. Peki ARGB olayından vazgeçsem Tomahawk Max ile 100M alsam, 100M'nin kontrölcüsünden çıkan kablo 12V RGB kablosu mu olacak?
Kontrölcü üzerinden RGB fan çıkıyorsa tahminen sorun olmaz.

ARGB fanları uygulama ile tahminen çalışır diye düşünüyorum ama garantisini veremem.

RAM olarak Adata alırsanız SSD ile uyumlu çalışır kendi uygulaması üzerinden ASRock uyumu yapılıyor aynı şey diğerleri içinde geçerli.

Cooler Master TD500 modeli ASRock'un sitesinde bulunuyor.

Birde attığım Adata RAM'leri ASRock anakart alırsanız bütçe aşmaz.

Son düzenleme:
Kontrölcü üzerinden RGB fan çıkıyorsa tahminen sorun olmaz.

ARGB fanları uygulama ile tahminen çalışır diye düşünüyorum ama garantisini veremem.

RAM olarak Adata alırsanız SSD ile uyumlu çalışır kendi uygulaması üzerinden ASRock uyumu yapılıyor aynı şey diğerleri içinde geçerli.

Cooler Master TD500 modeli ASRock'un sitesinde bulunuyor.
Attığınız kasa da fena değil ama ben daha yeni anladım ARGB ve RGB farkını. Benim için aynı anda birden çok ışığın yanmasının hiçbir önemi yok. 100M ve Tomahawk Max alıp, kontrölcüyü kullanmayıp fanları direk anakarta bağlamayı düşünüyorum. Böylece senkronize de edebilirim.

Attığınız kasa da fena değil ama ben daha yeni anladım ARGB ve RGB farkını. Benim için aynı anda birden çok ışığın yanmasının hiçbir önemi yok. 100M ve Tomahawk Max alıp, kontrölcüyü kullanmayıp fanları direk anakarta bağlamayı düşünüyorum. Böylece senkronize de edebilirim.
Size kalmış tabi ama TD500 daha güzel bir kasa bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı