9000 TL PC toplama

Peki senkronize durumu nasıl olacak? Sonuçta anakartın üzerinden kontrol edemiyorum. Ayrıca G.Skill Trident Z RGB ve HyperX Predator RGB arasından hangisini önerirsiniz? (Asrock Polychromr RGB ile uyumlu ikisi de.)
İkisi özellik olarak aynı ise ucuz olan olabilir.

Aslında kasayı Sharkoon Rev 200 yaparsak güzel olacak gibi kasa uyumu kesin olur.

Birde önü ışıklı bir ekran kartı koyarsak tam olur mesela AMD düşünürseniz ARGB fanlı RX 5700 XT Nitro+ gibi veya ROG Strix gibi ekran kartları.

İkisi özellik olarak aynı ise ucuz olan olabilir.

Aslında kasayı Sharkoon Rev 200 yaparsak güzel olacak gibi kasa uyumu kesin olur.

Birde önü ışıklı bir ekran kartı koyarsak tam olur mesela AMD düşünürseniz ARGB fanlı RX 5700 XT Nitro+ gibi veya ROG Strix gibi ekran kartları.
Kasa pek hoşuma gitmedi açıkçası. Nitro+ aslında ben de çok isterim fakat şu günlerde çok pahalı gibi duruyor.

Kasa pek hoşuma gitmedi açıkçası. Nitro+ aslında ben de çok isterim fakat şu günlerde çok pahalı gibi duruyor.
Kasanın olayı ekran kartının dik durması tam bir görsel şölen tam bir "IşQlı MşQlı" bir sistem olur.

Bence siz ön tarafı mesh olmadığı için pek beğenmediniz ısınma sorunu olabilir diye ama önü tamamen açık P400A ile benzer değerler alıyor.

Pahalı değil ya:

Ayrı alırsanız SE modeline göre daha ucuza geliyor.

Kasanın olayı ekran kartının dik durması tam bir görsel şölen tam bir "IşQlı MşQlı" bir sistem olur.

Bence siz ön tarafı mesh olmadığı için pek beğenmediniz ısınma sorunu olabilir diye ama önü tamamen açık P400A ile benzer değerler alıyor.

Pahalı değil ya:

Ayrı alırsanız SE modeline göre daha ucuza geliyor.
Bilmiyorum tasarım olarak da MSI daha hoşuma gitti. Sanırım riski alıcam :D RAM olarak HyperX Predator RGB 3200MHz C16'da karar kıldım, ayrıca eğer dediğiniz ekran kartı ve fanları alırsam benim attığım Gigabyte karttan 600TL civarı daha pahalı olacak, ki az miktar para değil bana kalırsa. Hem Gigabyte versiyonunun yan tarafında da RGB varmış.

Risk alıcam derken Sharkoon daha çok hoşunuza gitti sanırım 😉 Rev 200 alınamayacaksa ARGB fan almaya gerek yok zaten.
Zaten o kadar RGB çok abartılı kaçardı diye düşünüyorum :) Benim amacım hepsi senkronize bir şekilde güzel bir görünüm kazandırmak.
Bence RTX teknolojisine sahip bir ekran kartı almalısın.
Neden?

Zaten o kadar RGB çok abartılı kaçardı diye düşünüyorum :) Benim amacım hepsi senkronize bir şekilde güzel bir görünüm kazandırmak.
Senkronizasyon ve ışık bakımından HyperX-Nitro+-Rev 200 daha güzel olacak gibi 🙂 Nitro+ bunlardan ayrı çalışır ama onun güzelliği ayrı.

Senkronizasyon ve ışık bakımından HyperX-Nitro+-Rev 200 daha güzel olacak gibi 🙂 Nitro+ bunlardan ayrı çalışır ama onun güzelliği ayrı.
Dediğim gibi fiyatları bütçem dahilinde olsaydı ve Rev200'ün tasarımı biraz daha sade ve şık olsaydı, kasa içi de biraz daha standart olsaydı, belki düşünebilirdim :) O zaman sistemi şu şekilde yapıyorum: Ryzen 3600X, Asrock B450 Pro4, HyperX Predator RGB 2x8 3200MHz, Gigabyte 5700XT Gaming OC, XPG S40G 512GB, MSİ Forge 100R, High Power 750W 80+ Gold Performance GD. Göze çarpan bir problem var mı?

Dediğim gibi fiyatları bütçem dahilinde olsaydı ve Rev200'ün tasarımı biraz daha sade ve şık olsaydı, kasa içi de biraz daha standart olsaydı, belki düşünebilirdim :)
Onu Rev 200 yapan özelliklerin hiçbirini istemiyorsunuz 😒

O zaman sistemi şu şekilde yapıyorum: Ryzen 3600X, Asrock B450 Pro4, HyperX Predator RGB 2x8 3200MHz, Gigabyte 5700XT Gaming OC, XPG S40G 512GB, MSİ Forge 100R, High Power 750W 80+ Gold Performance GD. Göze çarpan bir problem var mı?
Çarpan bir problem yok ama kasa alternatif olarak Corsair ICEU 220T ile Corsair RAM alınabilir.

Zaten anakart seçeneği ile fiyat farkı azalıyor uyum bakımdan Corsair ekipman alırsanız uyumunuz katlanır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı