9000 TL PC toplama

Onu Rev 200 yapan özelliklerin hiçbirini istemiyorsunuz 😒

Çarpan bir problem yok ama kasa alternatif olarak Corsair ICEU 220T ile Corsair RAM alınabilir.

Zaten anakart seçeneği ile fiyat farkı azalıyor uyum bakımdan Corsair ekipman alırsanız uyumunuz katlanır.
Bu kasanın tasarımı çok şık fakat fiyatı biraz yüksek. Kasayı sisteme sığdırmak istesek nasıl yapabiliriz?

Yanıtınız için teşekkürler, 5700 XT'nin 2070'den daha performanslı olduğunu düşünüyorum. Kasa olarak P300 bana da mantıklı gelmişti fakat içinde sadece 1 tane dahili fan var ve tasarımı benim için çok sade. Tomahawk için de düşüneceğim fakat USB-C ve azıcık daha iyi VRM soğutması için 200TL fark verilir mi bilmiyorum.

şahsen rtx almanızı tavsiye ederim eğer ki uzun soluklu bir pc arıyorsanız rtx teknolojisinin yelpazesi git gide açılıyor ve emin olun çok güzel bir his oyunu rtx ile oynamak

Anakartı fiyatı düştü biraz zaten 200 TL aşıyor biraz artırmak size kalmış.
Kasaya o parayı ayrısam bile zaten içindeki kontrölcü USB aracılığıyla bağlanıyormuş ve yanlızca iCue üzerinden kontrol ediliyorlarmış :(
şahsen rtx almanızı tavsiye ederim eğer ki uzun soluklu bir pc arıyorsanız rtx teknolojisinin yelpazesi git gide açılıyor ve emin olun çok güzel bir his oyunu rtx ile oynamak
Aradaki fiyat farkı çok fazla olmasa dediğiniz doğru.

Tabi RAM ile uyumlu fakat ekran kartım ve SSD ne olacak :D
Her şey uyumlu çalıştırmak imkansız gibi bir şey zaten. MSI anakart ile XPG uyumlu çalışa bu sefer ekran kartı sıkıntı.

100R modelinin ışıkları farklı modeller için belirtilmemiş tamam MSI anakart alalım desek ayrı sıkıntı.

Son düzenleme:
Her şey uyumlu çalıştırmak imkansız gibi bir şey zaten. MSI anakart ile XPG uyumlu çalışa bu sefer ekran kartı sıkıntı.

100R modelinin ışıkları farklı modeller için belirtilmemiş tamam MSI anakart alalım desek ayrı sıkıntı.
Vallahi bu RGB uyumu konusu adamı kanser eder. Neyse vazgeçtim Corsair almaktan. Bütçemi zorlamaya gerek yok ışıklandırma için. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı