9000TL Ocak-Şubat laptop tavsiyesi

3750h sıkıntı yaratmasın. Pek güvenmiyorum 3000 serisine. 4000 serisinide beklemek istemiyorum.
ve 1660ti ve 2060 arasında %3-5 lik fark var diye biliyorum. emin değilim ama

ben de şuan aynı fikirdeyim.
Sadece ekran kartı değil 512 SSD 1 tb HDD var depolama kısmında sıkıntı çekmezsin.

Laptopunuzu okula götürmeniz gerekecek ise laptopların ağırlıklarına dikkat edin derim.
Oyuncu laptopları oldukça ağır ve hantal olur.
Oyun oynacaksanız doğru seçim ama ders için kullanacaksanız pişman edebilirler.

Arabayla veya servisle git gel yapıyorum genelde o yüzden sırtımda çok ağırlık taşımıcam.

Hocam özellikle belirtmişsiniz i7 işlemci istediğinizi ancak bu bilgisayara bi bakmanızı öneririm. Hem RTX 2060'a sahip hem de Asus kalitesi. İndirim kovalarsanız 9K seviyesinin altına da düştüğünü daha önce gördüm.

Hocam bende savunmuştum 3750H'ı fakat forumda darboğaz yaptığı ile ilgili konu açıldı. Hatta o konuyu açan arkadaş ile görüşüp 7300'e alabileceğimi söylemişti fakat %10-15'lik bir darboğaz olduğunu söylemişti. 4000 serisini beklemeyecekseniz intel'den şaşmayın.200-300tl fazla verin en azından aklınız kalmaz. 3750H 1660Ti'ı besler ama 2060'ı besleyemez.Kasım ayında 8600'e satılıyordu. Aralık indirimde 7800'e düştü. Ondan sonra 9000'den satılmaya başladı. 500 tl fazla verilip 2060'lı omen veya 2060 acer alınabiliniyor. Ben aldığım zaman Acer stokta yoktu diye Monster Tulpar T7V19.4 aldım fakat Acer'dan vazgeçmemenizi öneririm. Aynı fiyata aynı özelliklerde ekstra olarak 1HDD+512SSD'li acer var. Monster ise sadece 256 SSD koymuş. F/P olmaktan çıktı Monster ne yazık ki.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı