9000TL Ocak-Şubat laptop tavsiyesi

Hocam bende savunmuştum 3750H'ı fakat forumda darboğaz yaptığı ile ilgili konu açıldı. Hatta o konuyu açan arkadaş ile görüşüp 7300'e alabileceğimi söylemişti fakat %10-15'lik bir darboğaz olduğunu söylemişti. 4000 serisini beklemeyecekseniz intel'den şaşmayın.200-300tl fazla verin en azından aklınız kalmaz. 3750H 1660Ti'ı besler ama 2060'ı besleyemez.Kasım ayında 8600'e satılıyordu. Aralık indirimde 7800'e düştü. Ondan sonra 9000'den satılmaya başladı. 500 tl fazla verilip 2060'lı omen veya 2060 acer alınabiliniyor. Ben aldığım zaman Acer stokta yoktu diye Monster Tulpar T7V19.4 aldım fakat Acer'dan vazgeçmemenizi öneririm. Aynı fiyata aynı özelliklerde ekstra olarak 1HDD+512SSD'li acer var. Monster ise sadece 256 SSD koymuş. F/P olmaktan çıktı Monster ne yazık ki.

monster konusunda katılıyorum. Acer veya Asus almak istiyorum. Asus da pek cihaz bulamadım fiyat aralığımda ancak Acer şuan beni de cezbediyor.

monster konusunda katılıyorum. Acer veya Asus almak istiyorum. Asus da pek cihaz bulamadım fiyat aralığımda ancak Acer şuan beni de cezbediyor.
Hocam almanızı kesinlikte tavsiye ederim. Stoktan kalktığı gün bizzat arayıp/mesaj atıp stoğa ne zaman gireceğini sordum. Girmeyeceğini çünkü tekrardan satışa çıkarmayacaklarını söylediler. Baya hayal kırıklığı ile Acer'dan vazgeçip Monster aldım. Sizin Acer almanızı öneririm kesinlikle.

ROG serisinde şöyle bir cihaz var.Fakat bu fiyata 2060 Omen veya 2060 Acer alınabiliyor. Yine de Tercih sizindir.

Hocam almanızı kesinlikte tavsiye ederim. Stoktan kalktığı gün bizzat arayıp/mesaj atıp stoğa ne zaman gireceğini sordum. Girmeyeceğini çünkü tekrardan satışa çıkarmayacaklarını söylediler. Baya hayal kırıklığı ile Acer'dan vazgeçip Monster aldım. Sizin Acer almanızı öneririm kesinlikle.

ROG serisinde şöyle bir cihaz var.Fakat bu fiyata 2060 Omen veya 2060 Acer alınabiliyor. Yine de Tercih sizindir.

bu fiyata ben de 2060 acer tercih ederdim. HP ye de pek sıcak bakmıyorum tasarımı çok hoşuma gitmiyor çünkü. Ortada ki menteşe tasarımını sevmiyorum.

Bu konuda ben de kararsızım önerilere göre en son karar vereceğim. Ama 120 veya 144Hz olmasını istiyorum 60 yerine.
Bir arkadaş 7500'lük sistem atmışta o laptop'ın yenileme hızı 60 hz en yüksek çözünürlük 1920x1080 peki bu çözünürlükte 100 fps alıyorsun ama 60 hertz görüyorsun mantıklı mı şimdi? o zaman gtx 1050ti laptop toplarsın yine i7 9. nesil ile beraber 60 fps oynarsın yani.
Şuna bir bak derim 144 HZ ips mat ekran, 15.6 inc

bu fiyata ben de 2060 acer tercih ederdim. HP ye de pek sıcak bakmıyorum tasarımı çok hoşuma gitmiyor çünkü. Ortada ki menteşe tasarımını sevmiyorum.
Hocam menteşe tasarımı çok sağlam durmasa da arka tasarımı çok hoşuma gitti benim. Bu fiyat bandında Acer almanızı öneririm. 1660Ti olanın ekranı Kaç Hz bir bilginiz var mı?

Hocam menteşe tasarımı çok sağlam durmasa da arka tasarımı çok hoşuma gitti benim. Bu fiyat bandında Acer almanızı öneririm. 1660Ti olanın ekranı Kaç Hz bir bilginiz var mı?

120Hz
Bir arkadaş 7500'lük sistem atmışta o laptop'ın yenileme hızı 60 hz en yüksek çözünürlük 1920x1080 peki bu çözünürlükte 100 fps alıyorsun ama 60 hertz görüyorsun mantıklı mı şimdi? o zaman gtx 1050ti laptop toplarsın yine i7 9. nesil ile beraber 60 fps oynarsın yani.
Şuna bir bak derim 144 HZ ips mat ekran, 15.6 inc

katılıyorum 144Hz kısmına. Bu ürün aklımdaydı zaten teşekkürler.

Acer olanı tavsiye ederim. Ben rtx2060'lı versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum. Laptop güç adaptörüyle birlikte 3 kilo. 17.3'' monster gaming çanta aldım 130 liraya. İçine gayet rahat sığıyor ve taşınıyor. Üstüne 3-5 ders kitabı koyacak yeriniz de kalır. Sizin attığınız modelin ekranı ya 120hz ya da 144hz'dir. Almadan önce satıcıya sorup netleştirebilirsiniz.

Acer olanı tavsiye ederim. Ben rtx2060'lı versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum. Laptop güç adaptörüyle birlikte 3 kilo. 17.3'' monster gaming çanta aldım 130 liraya. İçine gayet rahat sığıyor ve taşınıyor. Üstüne 3-5 ders kitabı koyacak yeriniz de kalır. Sizin attığınız modelin ekranı ya 120hz ya da 144hz'dir. Almadan önce satıcıya sorup netleştirebilirsiniz.

oyun performansı nasıl? cpu gpu kullanımları nasıl oyun içinde? sıkıntı yaşadın mı hiç ve beğenmediğin noktaları neler ?

Bunu alıp üzerine 8 gb ram ekleyin. Render vs gibi işlemciye yüklenen işler yapmayacaksanız hayli hayli işinizi görür. Yok illa 9750h olsun derseniz şunlar var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı