900TL'ye Razer DeathAdder V2 Wireless iyi midir?

Bütçe
900
Hocam bilmiyorum balistik in tasarımını pek beğenmedim yani örneğin CS de 3-4 kill az alacaksam razıyım.

Hocam şu an model D Wireless kullanıyorum. Bundan önce SteelSeries Prime kullanıyordum. Onu garantiye gönderip iade etmiştim. Garanti sürecinde G300s kullandım. Bazı hızlı harektlerde sapıtması dışında bir sorun yaşamadım. Yani e-sporcu değilseniz oyununuza çok bir etkisi olmaz ki dAV2'de bulunan sensör G300S'den çok daha güçlü ve kaliteli bir sensör. Dediğim sapıtma durumlarını da yaşamazsınız.

Hocam şu an model D Wireless kullanıyorum. Bundan önce SteelSeries Prime kullanıyordum. Onu garantiye gönderip iade etmiştim. Garanti sürecinde G300s kullandım. Bazı hızlı harektlerde sapıtması dışında bir sorun yaşamadım. Yani e-sporcu değilseniz oyununuza çok bir etkisi olmaz ki dav2'de bulunan sensör G300S'den çok daha güçlü ve kaliteli bir sensör. Dediğim sapıtma durumlarını da yaşamazsınız.

Tamam hocam o zaman siparişi iptal etmiyorum zaten balistik elime pek uyumlu değil.

Emeği geçen herkese teşekkürler iyi ramazanlar.

Tamam hocam o zaman siparişi iptal etmiyorum zaten balistik elime pek uyumlu değil.

Emeği geçen herkese teşekkürler iyi ramazanlar.

Şimdiden hayırlı olsun hocam.

Anladım yani pişman kalmam değil mi hocam bir de size zahmet eski mousemle karşılaştıracağım HP Pavilion Gaming mouse 200 kaç IPS.

3200DPI olması dışında bir veri bulamadım ki 3200DPI gibi bir değere sahip olması optiğin kötü olduğunun bir göstergesi. Çünkü genelde sanal olarak yükseltilmediyse DPI değeri IPS ve g gibi değerlerle paralel olarak artar.

Örneğin 50g 400ips 19000 dpi
40g 400ips 16000 gibi gibi.

3200DPI olması dışında bir veri bulamadım ki 3200DPI gibi bir değere sahip olması optiğin kötü olduğunun bir göstergesi. Çünkü genelde sanal olarak yükseltilmediyse DPI değeri IPS ve g gibi değerlerle paralel olarak artar.

Örneğin 50G 400IPS 19000 DPI.
40G 400IPS 16000 gibi gibi.

Tekrardan sağ olun hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı