9070 XT problem yaratır mı?

• Konuyu başlatan haliol
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 118
Bütçe
35000-40000

haliol

Decapat
İlk önce belirtmek isterim ki 750 Watt Gold PSU var. Asıl sorum ise AMD'nin kötü bir şöhreti var; nereye baksam ekran kararmaları, video takılmaları, VRAM problemleri falan görüyorum ama 9070 XT almayı da istiyorum. 35K gibi bir paraya 9070XT güzel bir firsat gibi geliyor bana ve bu kartın tek dengi 5070 Ti ve ikisinin arasında nereden baksam 15 bin lira fark var. Ne yapacagımı bilemiyorum, AMD deneyimi olanlar yardımcı olursa sevinirim. (Sorunlar genellikle Sapphire markasında oluyor ama ben ASUS veya XFX almayı dusunuyorum.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arkadaşım yazdan itibaren Sapphire Pulse 9070XT modelini kullanıyor yükte 55 Derece'de çalıştığını gördüm tabii kasa ve oda sıcaklığına göre değişebiliyor herhangi bir VRAM ekran kararma gibi problemler yaşamadı bu zamana kadar elektronik şans işide olabilir oyunlarda akıyor gidiyor.

Sanş kankam. Bence AMD de 10 üretilen kartın 2 si donanimsal sorunlu çıkıyor. Eğer sıkıntısız çıkarsa harika olur.

Bu fiyatlara bu kartı bulmak imkansız olacak şimdiden söyleyeyim. 3 nesildir AMD ekran kartlarını kullanıyorum ve eski nesillerde 1-2 kez sorun yaşamıştım o da driverla ilgiliydi. Şu an Nitro+ 9070XT kullanıyorum. Çok başarılı kart.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı