9070XT alınır mı?

Bütçe
35.000
Evet ben de hiç rastlamadım. Peki Sapphire mi Asus mu sizce?
Hocam sen SAPPHİRE nitro+ bulursan kesin onu al ASUS değil. SAPPHİRE nitro+ amd nin her serisinde en tepedeki kart modellerini çıkarıyor. Ve nitro+ 9070xt modeli görüntüsü şahane. Kablo önde gözükmüyor, üstte ağır metal plaka var, soğutması da görüntüsüde muazzam. Eğer nitro+ bulamazsan GİGABYTE aorus modeline bak.

Hocam sen Sapphire Nitro+ bulursan kesin onu al ASUS değil. Sapphire Nitro+ AMD'nin her serisinde en tepedeki kart modellerini çıkarıyor. Ve Nitro+ 9070XT modeli görüntüsü şahane. Kablo önde gözükmüyor, üstte ağır metal plaka var, soğutması da görüntüsüde muazzam. Eğer Nitro+ bulamazsan Gigabyte Aorus modeline bak.

Vallahi maddi birkaç problem oldu işlerle alakalı 9070XT'yi kaçırdık 32'ye aourus alacaktım yoksa ilk partta. Şimdi fiyatlar şoka uğrattı beni yeni bir konu açacağım açmadan sana da sorayım hocam. MSI 5070 Gaming Trio beyaz modeli hoşuma gitti görünüş olarak, siyah Build'e beyaz kart yakıştırıyorum şahsen. Fiyatı 39k civarı normalde ama Türkiye'den 32'ye alabiliyorum bir şekilde sıfır olarak alınır mı sence?

Vallahi maddi birkaç problem oldu işlerle alakalı 9070XT'yi kaçırdık 32'ye aourus alacaktım yoksa ilk partta. Şimdi fiyatlar şoka uğrattı beni yeni bir konu açacağım açmadan sana da sorayım hocam. MSI 5070 Gaming Trio beyaz modeli hoşuma gitti görünüş olarak, siyah Build'e beyaz kart yakıştırıyorum şahsen. Fiyatı 39k civarı normalde ama Türkiye'den 32'ye alabiliyorum bir şekilde sıfır olarak alınır mı sence?
5080 altına bakma. Donanımsal yapıları olması gerektiği gibi değil. Donanımarşivi ifşaladı bunu. Zamanla ne tarz bir problem çıkarır veya çıkarmaz bilinmez. Ama yazılımsal olarak düzeltilebilecek bişey değil. Yani güncellemeyle falan düzeltilemez.

5080 altına bakma. Donanımsal yapıları olması gerektiği gibi değil. Donanımarşivi ifşaladı bunu. Zamanla ne tarz bir problem çıkarır veya çıkarmaz bilinmez. Ama yazılımsal olarak düzeltilebilecek bişey değil. Yani güncellemeyle falan düzeltilemez.
5080 5090 da görülmemiş bu problem. Ama 5080 altı her 200 karttan birinde varmış galiba.

5080 5090 da görülmemiş bu problem. Ama 5080 altı her 200 karttan birinde varmış galiba.
Riske atılabilecek fiyatlarda olmadığından bu kartlar, bence 4000 serisi devam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı