Cengizci
Picopat
Lowrider.
Amerikan araçlarının efsanevi modelidir.
Olur hocam, tahmin ettim. İsim benzerliği çok oluyor MB tarafında. W kodları da ayrı bir karmaşa zaten..
Doğru hocam biraz karmaşık ama insan çözüyor.
Lowrider.
Olur hocam, tahmin ettim. İsim benzerliği çok oluyor MB tarafında. W kodları da ayrı bir karmaşa zaten..
75 Beygir RWD Kicked in, YO!Benim aklıma Tempra SX, Şahin, beyaz Broadway geliyor. Siyah 94 şahin vardı bizde, o dönemde benim için efsanedir![]()
Sayfada gördüğüm kadarıyla Peugeot 206 da varmış. 90'ların efsanelerinden bu da Avrupa'da en çok satılan araçlardan birisiydi çok uzun süre.SLK mı demek istedi acaba? Murat Günak birkaç aracın tasarımını yapmış bir kişi. Hatta bildiğimiz otomobiller onlar. Murat Günak - Vikipedi
Hatta "206+" ile bir ilk yaşandı ve o aracı tekrar ürettiler.Sayfada gördüğüm kadarıyla Peugeot 206 da varmış. 90'ların efsanelerinden bu da Avrupa'da en çok satılan araçlardan birisiydi çok uzun süre.
Benim aklıma tempra sx, Şahin, beyaz broadway geliyor. Siyah 94 Şahin vardı bizde, o dönemde benim için efsanedir.
Sayfada gördüğüm kadarıyla peugeot 206'da varmış. 90'ların efsanelerinden bu da Avrupa'da en çok satılan araçlardan birisiydi çok uzun süre.
Eki Görüntüle 690909
Eki Görüntüle 690910
Eki Görüntüle 690912
Bana göre gelmiş geçmiş en efsane araba:
Eki Görüntüle 690913
Düğün arabası yapıyorduk, konvoyun en önündeydi kral. Hey gidi günler75 Beygir RWD Kicked in, YO!![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.