920MX Oyun Performansı Nasıl?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınızın dışında RAM'in 4 GB olması da sorun yaratabilir. CS:GO ve LoL gibi oyunlarda sıkıntı çıkmasa da Rainbow gibi daha üst grafikli oyunları oynayamazsınız.

Aldıktan 1 ay sonra upgrade uygulamayı düşünüyorum bir 4 GB daha takacağım eski sistemim (dünyanın en saçma toplanmış sistemi) İ3 4170 GT420 16 GB RAM ile 800x900 low ayarlarda 20 fps oynuyordum Rainbow'u. Sizce bu notebook ile daha iyi performans alır mıyım?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoya göre 40-60 FPS (without recording) alabilirmişsin. Videodaki kişinin 8 GB RAM'i var. Belki RAM yüzünden FPS droplar yiyebilirsin. Fakat ekran kartı Rainbow Six Siege için yeterli görünüyor. CS GO ve LOL'de de sorun yaşamazsın.

Aldıktan 1 ay sonra upgrade uygulamayı düşünüyorum bir 4 GB daha takacağım eski sistemim (dünyanın en saçma toplanmış sistemi) İ3 4170 GT420 16 GB RAM ile 800x900 low ayarlarda 20 fps oynuyordum Rainbow'u. Sizce bu notebook ile daha iyi performans alır mıyım?
Eğer 4GB RAM daha eklersen çok daha iyi performans alırsın. Ayrıca gerçekten hayatımda bu kadar saçma bir sistem görmedim :D

Son düzenleme:
Tekrardan selamlar ürünü kullandım rainbowda bile akıcı olarak oynatıyor low ayarlarda 720p çözünürlükte bu sefer şansımı biraz daha zorlayıp pubg indireceğim :D fakat bir sorun oluştu hiç bir oyunda sorun yok fakat fortnite oynarken normalde fps 50 60 iken aniden drop oluşuyor ve fps 3 4 oluyor doğrusu sebebi nedir anlamış değilim
yardımcı olabilecek arkadaş varsa çözümü yazabilir mi lütfen ??

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı