93 fd RX7 sarı sitede satışta!

Şuan ki motor kesinlikle daha iyi rotary iyi bir motor değil. İnsanlar zamanında RX-7'i manevra kabiliyeti sayesinde oluşan hızından dolayı alırdı şuan zevkine alınır sadece.
Tamamen haklisiniz ama rotary motorunda hakkini yememek lazim. Bana gore bu arabayi ozel kilan sey rotary motora sahip olmasi. Yoksa cogu JDM arac gibi unutulup gidecegini dusunuyorum.
 
Tamamen haklisiniz ama rotary motorunda hakkini yememek lazim. Bana gore bu arabayi ozel kilan şey rotary motora sahip olmasi. Yoksa cogu jdm arac gibi unutulup gidecegini dusunuyorum.

Her ne kadar rotary sayesinde bu araba daha fazla bilinmeye başlasa bile bu arabada rotary yerine başka motor olsaydı gene de unutulmazdı kolayca unutulup gidecek bir araba değil çünkü.
 
Türkiye'de hiç FD-RX7 ile karşılaşmadım, sırf bu arabayı görmek için kocaeline gidiyorum. Araç restore edilip 7.7l V8 chevy motoruyla swaplanmış!
Sesi arı vızıltısı gibi olan rotary motorundan daha iyi bir sesi olacağını düşüyorum. Maalesef araç sahibi ilana herhangi bir video eklememiş.
Plakası da araba gibi şahane. Görselleri aşağıya koyuyorum ancak 2.500.000TL'yi hak eder mi?

Baba parası ile alınan BMW F90 geçer mi geçer.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı