Çözüldü 94 derece işlemci sıcaklığı uzun vadede sıkıntı çıkarır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ippo Makonouchi

Hectopat
Video izledim 20 dk falan. Google'da gezindim şimdi de. İleride bir sıkıntı olur mu?
Video izlediğimde:

1725216733319.png

Reddit gezindiğimde:

1725216876851.png

Minecraft oynadım 100 derece olmuştu aniden:

1725217177041.png

Çözüm
Şu an güç tasarrufuna aldım bilgisayarı 70-76 derece arası geziyor. Cidden zarar verdiğimi bilseydim daha önce yaptırırdım.

Performans modunda cihaz daha çok yorulacağı için ısı yapması normal. Termalin zaten yok denilebilir. 2 yıllık bir cihaz düşününce fan blokları da komple dolmuştur. Yani ısıyı atacak hiçbir element yok. Termal değişimi yapınca sorunun %99 çözülür.
Kesinlikle normal değildir bir bilgisayarcı ya goturmenizi öneririm çözüldü olarak işaretler seniz sevinirim.

Bayağı yardımcı oldun arkadaşa. Çok çözümcül bir sosyalsin. Tebrikler.

Eski laptop Lenovo t410. termal macununu yenilemedim. Ben şimdi 2 yıldır 90 derece laptop mu kullanıyordum?

Orta segment bir termal macun kullanmanı tavsiye ederim. Cooler Master'ya da Zalman yeterli olacaktır. Isı düzeyin hala bu seviyelerde gezerse (hiç sanmıyorum) o zaman başka sebepler aranır. 2 yıl termal yenilenmemiş bir cihaza oldukça hasar verdin. Bu şekilde daha uzun süre kullanmamanı tavsiye ederim.

Eski laptop Lenovo T410. Termal macununu yenilemedim. Ben şimdi 2 yıldır 90 derece laptop mu kullanıyordum?

Şu rehbere bakabilirsin.

Bayağı yardımcı oldun arkadaşa. Çok çözümcül bir sosyalsin. Tebrikler.

Orta segment bir termal macun kullanmanı tavsiye ederim. Cooler Master'ya da Zalman yeterli olacaktır. Isı düzeyin hala bu seviyelerde gezerse (hiç sanmıyorum) o zaman başka sebepler aranır. 2 yıl termal yenilenmemiş bir cihaza oldukça hasar verdin. Bu şekilde daha uzun süre kullanmamanı tavsiye ederim.

Şuan güç tasarrufuna aldım bilgisayarı 70-76 derece arası geziyor. Cidden zarar verdiğimi bilseydim daha önce yaptırırdım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı