940M Witcher 3 ve Mass Effect Andromeda Kaldırır Mı?

• MİNİMUM:
    • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1) or 64-bit Windows 10
    • İşlemci: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
    • Bellek: 6 GB RAM
    • Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870
    • Depolama: 35 GB kullanılabilir alan

• ÖNERİLEN:
    • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 7, 64-bit Windows 8 (8.1) or 64-bit Windows 10
    • İşlemci: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 940M 2 GB
İşlemci: Intel Core i5 6200U 2.30 GHz
Ram: 6 GB
İşletim Sistemi: Windows 10
Laptop Modeli: Casper Nirvana C500

Bunları karşılaştırır mısın bana?

Baktım ve bir sorun göremedim?
Attığınız videoda oynatabilir önemli olan sisteme darboğaz yapmaması ve görünen o ki ağır bir darboğaz yapıyor ve videoda gösterilen yer tamamıyla boş bir alan daha fazla fps göstermek için yapmış adam ve fps sayaçları ısı değerleri gibi özelikleri de göstermemiş zaten görünüyor çok rahat bir şekilde 30 fps altı çalıştığı. Birçok yerde de 30 fps altı çalışır o sistemde.

Attığınız videoda oynatabilir önemli olan sisteme darboğaz yapmaması ve görünen o ki ağır bir darboğaz yapıyor ve videoda gösterilen yer tamamıyla boş bir alan daha fazla fps göstermek için yapmış adam ve fps sayaçları ısı değerleri gibi özelikleri de göstermemiş zaten görünüyor çok rahat bir şekilde 30 fps altı çalıştığı. Birçok yerde de 30 fps altı çalışır o sistemde.
30 FPS altı olması kaldırmadığı anlamınamı geliyor?

30 FPS altı olması kaldırmadığı anlamınamı geliyor?
Evet bolca ağır oynanış donmalar ve takılmalar yaşaması anlamına gelir ki bir oyuncunun en kötü kabusu sen bu şekilde 30 fps altı oyun sürekli oynuyorsan bir şey diyemem. Oyun çoğu yerde de özellikle bol kalabalık ve şehir alanlarında daha fazla kasmalar ve sorunlar yaşayacaktır.

• MİNİMUM:
    • İşlemci: Intel CPU Core i5-2500K 3.3GHz / AMD CPU Phenom II X4 940
    • Bellek: 6 GB RAM
    • Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 660 / AMD GPU Radeon HD 7870

• ÖNERİLEN:
    • İşlemci: Intel CPU Core i7 3770 3.4 GHz / AMD CPU AMD FX-8350 4 GHz
    • Bellek: 8 GB RAM
    • Ekran Kartı: Nvidia GPU GeForce GTX 770 / AMD GPU Radeon R9 290

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 940M 2 GB
İşlemci: Intel Core i5 6200U 2.30 GHz
Ram: 6 GB
İşletim Sistemi: Windows 10
Laptop Modeli: Casper Nirvana C500

Bunları karşılaştırır mısın bana?
GTX 660, 940m den biraz daha performanslı bir kart lakin burada istenilen sistem gereksinimlerini %100 karşılamak zorunda değiliz. 660 istiyor fakat 640 ve 650 ilede oyun oynanabilir seviyede oluyor.
Evet bolca ağır oynanış donmalar ve takılmalar yaşaması anlamına gelir ki bir oyuncunun en kötü kabusu sen bu şekilde 30 fps altı oyun sürekli oynuyorsan bir şey diyemem. Oyun çoğu yerde de özellikle bol kalabalık ve şehir alanlarında daha fazla kasmalar ve sorunlar yaşayacaktır.
Ben katılmıyorum bu düşünceye bana göre ortalama 30 FPS kaldırdığı anlamına gelir. Herkesin kendi düşüncesi tabiki.

Kardeşim, Witcher 3 gibi grafiklere sahip bir oyunda sence o sistem kurtarır mı? Kaldırmaz derken "oyunu hiç açmaz, mavi ekranda kalırsın" gibi bir şey söylemedim zaten. Çok çok düşük bir FPS ile hareket etmek bile kabusa dönüşür.

Ben yaşadım ki konuşuyorum. Bir önceki bilgisayarımda sistemlerimiz birbirlerine çok yakındı, (hatta benimki daha iyiydi), fakat örnek verdiğim olaylar başıma geldi.

Yüksek Performans modunda, sağlam bir soğutucuyla düzgünce oynayabilir. Bunda hemfikir değil misin?

GTX 660, 940m den biraz daha performanslı bir kart lakin burada istenilen sistem gereksinimlerini %100 karşılamak zorunda değiliz. 660 istiyor fakat 640 ve 650 ilede oyun oynanabilir seviyede oluyor.

Ben katılmıyorum bu düşünceye bana göre ortalama 30 FPS kaldırdığı anlamına gelir. Herkesin kendi düşüncesi tabiki.
Tabi ama 30 fps ciddi anlamda Witcher gibi oyunlarda tam bir kabus olur. Dediğim gibi de çekilen video tamamıyla boş bir alana kapsıyor. Şehir alanları gibi yerlerde çok daha kötü performans kayıpları alır ki bu da 20 fps gibi değerleri görmesine neden olur.

Kardeşim, Witcher 3 gibi grafiklere sahip bir oyunda sence o sistem kurtarır mı? Kaldırmaz derken "oyunu hiç açmaz, mavi ekranda kalırsın" gibi bir şey söylemedim zaten. Çok çok düşük bir FPS ile hareket etmek bile kabusa dönüşür.

Ben yaşadım ki konuşuyorum. Bir önceki bilgisayarımda sistemlerimiz birbirlerine çok yakındı, (hatta benimki daha iyiydi), fakat örnek verdiğim olaylar başıma geldi.

Yüksek Performans modunda, sağlam bir soğutucuyla düzgünce oynayabilir. Bunda hemfikir değil misin?
Hemfikirim ben sadece "kaldırmaz" lafına takıldım :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı