9499 TL'ye Acer chromebook spin 314 alınır mı?

Bütçe
10000

Zmeja352

Centipat
Katılım
14 Şubat 2023
Mesajlar
10
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır babam için aklımda olan bir chromebook laptop var: Amazon Acer Chromebook Spin 314
Babamın şu an kullandığı Lenovo G500 iş görüyor fakat çok eskidi tam 10 senelik laptop, bir menteşesi tamamen kırıldı, kulaklık girişi çalışmıyor, şarj kablosu olmadan açılmıyor. Aslında Windows 8 yüklüydü ve kasmaktan Google bile açamıyordu fakat Chrome OS yükleyince biraz kendine geldi. Chrome OS'i böyle öğrendim.
Her neyse şu an almak istediğim spin 314 modeli tam babama göre. Bilgisayarı sadece film, YouTube, Facebook gibi aktiviteler için kullanır. Intel Celeron işlemcileri kimse önermese de Chrome OS gibi bir işletim sisteminde sıkıntı yaratır mı? Cihazın dokunmatik ekranı, ikiye katlanıp tablet gibi kullanılması, batarya ömrü vesaire bana bu fiyata göre iyi geldi. Ayrıca Google Play Store'dan da uygulama indirebiliyoruz. Genellikle internet üzerinden içerik tükettiği için depolamanın sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka laptop var mıdır yoksa bu iyi mi? Bu laptop modelini kullanıp deneyimlemiş birisi var mı?
 
Bu fiyatlara şahsen tablet öneririm. Şimdiki fiyatı ne oldu bilmiyorum ancak Matepad 11.5 vardı. Ya da onun segmenti bir cihaz alınabilir.
 

Geri
Yukarı