9500-10000 TL Monitör Dahil Sistem Toplama

Aga 2.el sana high end kurarım burada İzmir 2.el bakımından baya zengin bence düşün. RAM 2.el alınır Ekran kartı alınır. Düşün bence
Her şeyi aldım knk ben. Islemci, ekran kartı, monitör kaldı. Izmirde baktım ekran kartı ve monitör ama dogru düzgün yok olanlar da çok istiyor. Gereksiz pahali. Sıfırına yakın.
 
Keşke X470 Ultra Gaming falan kullansaydınız. Bence Ryzen 7 2700X için yeterli olur. Zaten uzun bir süre OC yapmayacaksınız.
X470 çok pahalıydı ya. OC yapmayacağım için bence sorun olmayacak ama bakalım.
Açıkçası ben Ryzen 7 2700X öneririm. Kendim kullanıyorum ve performans muazzam. Testlerde yanlış hatırlamıyorsam 1080 ile 2070 arasında ortalama 5-6 FPS fark oluyor. Yer yer fark 2 FPS’e kadar düşüyor.
Hocam bu Ryzen 7 2700x'in yanında gelen 2 tane kablo var. Soğutucunun yanındaki 2 girişe takılıp anakarta RGB slotuna takıyorlar. O kablolar ne işe yarıyor? Onları takmadan soğutucunun RGB fanları çalışmıyor mu?
 
Son düzenleme:
Hocam monitör hakkında bilgim yok ancak epey de karşılaştırmalara bakarken denk geldim James Donkey JD27GM144 bakmak isterseniz bilginiz olsun.
Ben de görmüştüm bu monitörü ama ne bileyim. Viewsonic falan dururken James Donkey alınır mı bilemiyorum. Ön yargılı değilim sadece yeni bir ürün. Test edilmemiş alınmamış bir ürün. Ancak çok iyi bir indirim olursa düşünülebilir. Yeni şeyler denemeyi severim. Ayrıca tasarımı ve verdiği garantiler çok iyi James Donkey'in.
 
@Hielaph hocam ram alırken işlemci ve anakart ile uyumunu kontrol ettiniz mi? Ben bu hususta kararsızım açıkcası. Toplama alırken uyumsuz bir ram alırsam uygun verim alamam diye bir korkum var. Bir öneriniz var mı veya bu linkteki ram uygun mudur bilginiz var mı?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı