Bütçem sistem için bu civarlarda. RTX Asus Strix 2070 ve Intel i7 8700k işlemcili bir sisteme yeterli midir?
Sistem önerisine açığım, teşekkür ederim şimdiden.
Şimdi galaxy modeline çok güvenemedim o yuzden asus strix üzerinde durdum.Benim bildiğim kaliteli ekran karti modelini sunuyorlar 3 fanlı olduğu için onun üzerinde durdum ama galaxy'i hiç bilmiyorum.
Şimdi galaxy modeline çok güvenemedim o yuzden asus strix üzerinde durdum.Benim bildiğim kaliteli ekran karti modelini sunuyorlar 3 fanlı olduğu için onun üzerinde durdum ama galaxy'i hiç bilmiyorum.
Oyun için intelin en iyisi olduğunu söylediler ben pek ryzen ile intel farkını bilmem bu konuda iyisini almayı tercih ederim.Monitör dahil değil max 10 bin tl.
Oyun için intelin en iyisi olduğunu söylediler ben pek ryzen ile intel farkını bilmem bu konuda iyisini almayı tercih ederim.Monitör dahil değil max 10 bin
Oyun için intelin en iyisi olduğunu söylediler ben pek ryzen ile intel farkını bilmem bu konuda iyisini almayı tercih ederim.Monitör dahil değil max 10 bin tl.
Intel oyunlarda daha yüksek FPS sunuyor doğru. Ancak bu FPS farkı işlemciler arasındaki fiyat farkına değse biz de AMD AMD deyip durmaktansa Intel öneriyoruz derdik. Aralarında neredeyse 1200 TL fark olan iki işlemci arasında 10 FPS falan fark oluyor.