9500-10000 TL Sistem Toplama

@Gilgamesh03
O zaman benim dediğim sistemi alabilirsiniz. Dediğim gibi arada maksimum 5-10 FPS oynar bana göre değmez. (RTX 2080 var.)
 
AMD çok ısınıyor diyorlar sürekli intel alıp da keşke AMD alsaydım diyen duymadım hiç.
 
Bu arada şunun bilgisini de verelim. Nanokatalog'tan aldığınız ürünlerin Turkiye garantisi yok. Yani Asus ekran kartı aldıysanız herhangi bir sorunda Asus Türkiye'ye gönderemezsiniz. Ben bu yüzden Türkiye Distrübütör garantili ürünleri tercih ediyorum. Nanokatalog'u inanılmaz ucuz olmadığı sürece kullanma taraftarı değilim.
 
Eğer 2k çözünürlükte oynayacaksanız gerçekten İntele boş yere para vermenize gerek yok bence de. Bende sizinkine yakın bir sistem toplamayı düşünüyorum ancak benim önceliğim CS:GO olduğu için ve oyunları 1080pde oynayacağım için İntel sistem toplayacağım. Eğer 2K'da oynamak gibi bir düşüncem olsaydı kesinlikle Ryzen alırdım.
 
AMD çok ısınıyor diyorlar sürekli intel alıp da keşke AMD alsaydım diyen duymadım hiç.
Ryzen 5 2600x kullanıcısıydım 1 hafta öncesine kadar. Middle-earth Shadow of Mordor, Batman Arkham Origins, The Witcher 3 gibi AAA oyunları oynadım. Sıcaklık takıntılı olduğumdan sürekli kontrol ederim. Oyunlar esnasında (STOK FAN İLE) maksimum 65 66 dereceler gördüm. Boşta ise 28 30 arasında idi işlemcim.
Gerekirse bir sıvı soğutma alır bu verdiğim değerleri 10-15 derece daha düşürebilirsiniz.
 
Oyun için intelin en iyisi olduğunu söylediler ben pek ryzen ile intel farkını bilmem bu konuda iyisini almayı tercih ederim.Monitör dahil değil max 10 bin tl.

ben oldum olası AMD kullandım. Kaymak gibi. Bence de AMD tabanlı bir sistem toplayıp artan parayla ekran kartını en üst seviyede alabilirsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…