9500 TL dizüstü bilgisayar tavsiyesi

• Konuyu başlatan gfx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 1.600

Kötü malzeme, dandik ekran, kötü bir soğutma ve dahası. Bence bu kadar yeterli. Şimdi bende var sorun yok demeyin. Sizde yok diye bütün ulusta sorun olmayacak demek değildir.

@Samotne Ciasteczka
Arttırabilirseniz bu.

Hocam o bütçede i5 10.nesil 1650 çok düşük kalır. Mis gibi MSI bravo 15 dururken. 500₺ daha çıkabilirseniz bu:

Çıkamazsanız bu:

Tavsiyem ilkidir.Net bir işlemci ve ekran kartı farkı var çünkü.

Kötü malzeme, dandik ekran, kötü bir soğutma ve dahası. Bence bu kadar yeterli. Şimdi bende var sorun yok demeyin. Sizde yok diye bütün ulusta sorun olmayacak demek değildir.
Kullandığım makine olduğundan sizin kadar kötüleyemeyeceğim kusura bakmayın ve ayrıca kime tavsiye ettiysem de gayet memnunlar. Oyuncu arkadaşlarım ve çizim işi yapan kuzenime de tavsiye ettim hepsi gayet memnunlar render alırken de sorun sorun yaşamıyorlar.
Lütfen bilginiz yoksa yorum yapmayınız.
Bilginiz yoksa derken yazmışım orada bir alt modelini kullandıyorum diye

Yorum ve öneride bulunan arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ederim. Önerilerinizi inceledim. Konu başında belirtsem daha iyi olacaktı sanırım fakat çok seyahat ettiğim için ağırlık önemli bir kriter onun için 2 kg veya altı için yorumunuz ne olur? Önceliğim oyun değil fakat bu fiyata alabileceğim en mantıklı ürünü seçebilmek için sizlere danışıyorum. Tekrardan teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz uzun kullandıysanız sorunsuz anlamına gelmez bu.
Neyse hocam herkes kendi istediğini almak da özgüler. Kimin neye parası yetiyorsa onu alır. Herkes kendi kullandığı makineyi tavsiye eder. O yüzden herkesin kendine göre bir bakış açısı vardır. Teşekkürler...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı