9500 TL dizüstü bilgisayar tavsiyesi

• Konuyu başlatan gfx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 39
  • Görüntüleme 1.614
Ben bunlardan birini tercih edin derim. Hiçbiri sizi üzmez.

Sizin sorun yaşamamanız diğerlerinin yaşamayacağı anlamına gelmez derken ne güzel söylemişsiniz. Aynı şey sizin önerdiğiniz modellerde de geçerli. Elektronik ürün almak şans işidir bir sorun yaşadığında karşında muhatap bulabiliyorsan değişim ya da iade yapabiliyorsan gayet iyi bir şey bu. İnsanlar Monster önerdiğinde bilginiz yoksa önermeyin diyerek kendi önerilerinizin %100 doğru olduğunu savunuyorsanız egosal olarak bir problem var demektir. Ya da cahil cesareti mi desek daha iyi olur bilemedim.

İnternette bol bol sorun yaşayan görülebilir Monster ile.
Ama haklısınız onu yazmamalıydım. Özür diliyorum.

Benim önerimin yanlış olduğunu söylediniz sorun etmedim diğer arkadaş aynı sizin gibi sert bir şekilde söyledi bunu. Başka birisine söylediğiniz için yazmak istedim haklı olabilirsiniz sizin önerileriniz daha doğru olabilir ama kırıcı olmamak daha doğru olurdu.

Özür dilediğiniz için de teşekkür ederim. İyi forumlar.

Benim önerimin yanlış olduğunu söylediniz sorun etmedim diğer arkadaş aynı sizin gibi sert bir şekilde söyledi bunu. Başka birisine söylediğiniz için yazmak istedim haklı olabilirsiniz sizin önerileriniz daha doğru olabilir ama kırıcı olmamak daha doğru olurdu.

Özür dilediğiniz için de teşekkür ederim. İyi forumlar.

Yani insanları gerçekden anlamıyorum. Herkes bir öneri de bulunmuş. Mesela onun önerilerinin arasında Acer asla almam ama kötüleme yapmıyoruz. İnsanların bir kompleksleri var ama anlamıyorum.

Yani insanları gerçekden anlamıyorum. Herkes bir öneri de bulunmuş. Mesela onun önerilerinin arasında Acer asla almam ama kötüleme yapmıyoruz. İnsanların bir kompleksleri var ama anlamıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Marka değil, model bazlı karşılaştırma yapmalısınız. Sırf Acer diye kötü olmuyor.

İş amaçlı kullanacaksanız Dell ürünün tavsiye ederim. Aşağıdaki üründe bütçe ve ağırlık açısından gayet başarılı.

Kendim iş amaçlı isteyenlere bu markayı önerip aldırıyorum. Hem daha uzun ömürlü cihaz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Marka değil, model bazlı karşılaştırma yapmalısınız. Sırf Acer diye kötü olmuyor.

Yani hocam ben hiçbir markayı sosyal mecra da kötülemem. Ben bu cihazlar üzerinden para kazanıyorum. O yüzden ben kullandığım ve memnun olduğumu paylaştım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı