9500 TL sistem toplama

Bütçe
9.500 TL
Daha fazla  
Tekrardan merhaba. Kendimce araştırdığım ve öğrendiğim kadarıyla bir sistem toplamaya çalıştım, seçtiğim ürünleri link olarak aşağıda paylaşıyorum. Fakat ekran kartı konusunda bir şeylere karar vermedim. Hem ekonomik hem de sağlam bir sistem yapmak istedim lakin biraz tuzlu oldu bile şimdiden. Hem ekran kartı hem de genel sistem için fikir ve görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Sizin paylaştığınız sistemde, kasa kötü, anakart gereksiz pahalı, o işlemciye o soğutucuya gerek yok. Paylaştığım sisteme eğer işlemcinin daha soğuk çalışmasını istiyorsanız, hava soğutucu ekleyebilirsiniz.

9500 TL tutuyor.

Soğuk çalışmasını istiyorsanız, sistemin üstünde paylaştığım soğutucu yeterli. Zaten OC yapılmayacağı için gerek yok.
Peki OC yapamayacağım bir sistem topladığıma pişman olur muyum sizce oyun oynamayı seven birisiyim (tabii vaktim oldukça) ve bilgisayar sürekli açık kalacak muhtemelen.

İşlemciyi değiştirin.
Pahalı olduğu için mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı