9500 TL sistem toplama

Bütçe
9.500 TL
Teşekkürler ama vatan öyle bir seçenek sunmaz sanmıyorum hatta satılmadığı için bu ürünü koymuş bile olabilirler. Genel satış taktiği olarak bu kanıya vardım yoksa çoğu alışverişimi Vatan'dan yaparım kötüleme olarak algılamayın.

@kqqk13 ekran olarak benim paylaştığım ile sizin önerdiğiniz sistemdeki arasında ne fark var benimki daha ucuz olduğu için soruyorum neden onu tercih etmeliyim, kalite farkı mı?​

 
Son düzenleme:
Ekran kartı sorun çıkarabiliyor. Attığınız sistemin kasası çok iyi hava almaz. Kasayı değiştirin demişsiniz, kasa değiştirme seçeneği yok.

Hayır var. Mağazadan alındığında değişimde yardımcı oluyorlar.
Teşekkürler ama Vatan öyle bir seçenek sunmaz sanmıyorum hatta satılmadığı için bu ürünü koymuş bile olabilirler. Genel satış taktiği olarak bu kanıya vardım yoksa çoğu alışverişimi Vatan'dan yaparım kötüleme olarak algılamayın.

@kqqk13 ekran olarak benim paylaştığım ile sizin önerdiğiniz sistemdeki arasında ne fark var benimki daha ucuz olduğu için soruyorum neden onu tercih etmeliyim, kalite farkı mı?​


Siz bilirsiniz şu anda kullanıyorum fazla ısındığına şahit olmadım tercih sizin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı