960 bin TL'ye araba önerisi

Bu arabanın torku (133 newton metre) İstanbul içinde düşük kalabilir ve bu yüzden yüksek devir çevirmek gerekebilir. Ne kadar devir o kadar yakıt demek.

Aracın torku düşük fakat yüksek devirlerde güzel yürüyor. İstanbul trafiğinde hız yapayacağına göre gayet iş görür. Kalkışlarda falan öyle hantal bir araba değil sadece bağırarak gidiyor ama olacak o kadar sanayi yüzü görmezsiniz. Şehir içi 5.5 yakıyor ortalama kullanımda.

Aracın torku yüksek fakat yüksek devirlerde güzel yürüyor. İstanbul trafiğinde hız yapayacağına göre gayet iş görür. Kalkışlarda falan öyle hantal bir araba değil sadece bağırarak gidiyor ama olacak o kadar sanayi yüzü görmezsiniz. Şehir içi 5.5 yakıyor ortalama kullanımda.
133 nm yüksek mi? Hani Düzce gibi dümdüz olan yerlerde atmosferik araç pek sıkıntı yapmaz lakin İstanbul'un yokuşlarını hepimiz biliyoruz. Turboya sahip bir benzinli veya dizel çok daha iyi olacaktır.

133 nm yüksek mi? Hani Düzce gibi dümdüz olan yerlerde atmosferik araç pek sıkıntı yapmaz lakin İstanbul'un yokuşlarını hepimiz biliyoruz. Turbo'ya sahip bir benzinli veya dizel çok daha iyi olacaktır.

Turbo benzin Turbo dizel diyorsunuz fakat bu arabalar az sorunlu arabalar olmayacaktır. Atmosferik araba yokuşlar içinde ortlama performans sunar. Sürekli yokuş çıkmayacak. Ayrıca araba gayet seri gidiyor 5 yıldır kullanıyorum ışıklardan direkt kalkıyorum yokuşlarda rahat hızlanıyor. Diğer arabalara göre 1 litre fazla yakıyorum ama sanayi ne demek bilmiyorum.

Turbo benzin Turbo dizel diyorsunuz fakat bu arabalar az sorunlu arabalar olmayacaktır. Atmosferik araba yokuşlar içinde ortlama performans sunar. Sürekli yokuş çıkmayacak. Ayrıca araba gayet seri gidiyor 5 yıldır kullanıyorum ışıklardan direkt kalkıyorum yokuşlarda rahat hızlanıyor.
Yıl 2025. Turbo teknolojisi 1980'lerden bu yana iyice gelişti. TDI, dCi, TDCi motorlar sorumsuzluklarını kanıtlamış teknolojiye sahiptir.

Astra K'lara bakabilirsiniz.1.6CDTI dizel otomatik yakıt olarak az yakan ve segmentine göre yol tutuşu ve konforu gayet iyi arabadır. O fiyat bantlarında 110-120 bin km altı 1-2 parça boyalısını bulabiliyorsunuz.Motor şanzıman olarak da problem yaratacağını düşünmüyorum.

i20'nin 1.4 motoru ömürlük gibi bir şey ama torku düşük performans beklentiniz yoksa ayağımı yerden kessin şehir içi arada da uzun yol yaparım arıza çıkartmasın kafam ağrımasın diyorsanız alınabilir. Aynı şekil şanzımanıda sağlam. Ama tork düşüklüğünden yakıt tüketimi yüksek 8 9litre arası yakıyor şehir içi.

Astra K'lara bakabilirsiniz.1.6CDTI dizel otomatik yakıt olarak az yakan ve segmentine göre yol tutuşu ve konforu gayet iyi arabadır. O fiyat bantlarında 110-120 bin km altı 1-2 parça boyalısını bulabiliyorsunuz. Motor şanzıman olarak da problem yaratacağını düşünmüyorum.

Model yüksek olsun denilmiş.

i20'nin 1.4 motoru ömürlük gibi bir şey ama torku düşük performans beklentiniz yoksa ayağımı yerden kessin şehir içi arada da uzun yol yaparım arıza çıkartmasın kafam ağrımasın diyorsanız alınabilir. Aynı şekil şanzımanıda sağlam. Ama tork düşüklüğünden yakıt tüketimi yüksek 8 9litre arası yakıyor şehir içi.

Hiçbir zaman 8 9 görmedim arabayı bağırta bağırta kullandığımda 7 litreydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı