960 bin TL'ye araba önerisi

Normalde 1.3 Clio'lar da hoşuma gidiyor ancak sanırsam otomatik şanzımanlı versiyonlarda sorun çıkıyormuş. Hangi ustaya sorsam Clio mu i20 mi diye hepsi i20 cevabını verdi. Performans olarak uçsun kaçsın beklentim yok ancak yokuşta falan da üzsün istemem. Şu an kullandığım araç zaten Transporter T4 98 olduğu için çok fazla da beklentim yok.

Normalde 1.3 Clio'lar da hoşuma gidiyor ancak sanırsam otomatik şanzımanlı versiyonlarda sorun çıkıyormuş. Hangi ustaya sorsam Clio mu i20 mi diye hepsi i20 cevabını verdi. Performans olarak uçsun kaçsın beklentim yok ancak yokuşta falan da üzsün istemem. Şu an kullandığım araç zaten Transporter T4 98 olduğu için çok fazla da beklentim yok.
Hocam siz benim attığım iki ilanı değerlendirin bence. Megane'ı aynısından kullanmıştık. Yine aynı Golf'ü şu an kullanıyoz.

1.3'lerde benim bildiğim şanzıman yerine termostat sıkıntı çıkarıyordu 50 60k kmde bir değiştirmeniz gerekiyor eğer değiştirmeyince motora ciddi hasarlar verebiliyormuş.

Hocam dediğim gibi kullandığım araba i20 ortalama motor performansı olan uzun ömürlü b segmente göre konforlu bir araba. Clioyada bindim I20yede bindim i20 daha ferah geliyor. Clio'da çok sorunlu bir araba değil bu arabada ama i20 size daha uygun gibi duruyor. Eski olsun derseniz atılan golfe bakabilirsiniz değişenleri var KM si yüksek.

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta belirttiğim gibi Max 960 bin TL'ye otomatik vites, çok yakmayacak, sorun çıkartmayacak, modeli yüksek, hatchback bir araç arıyorum. Araç ilk aracım olacak ve İstanbul'da kullanacağım. Arada da İzmir'e gidip gelmek için kullanacağım. Sorun çıkartmaması benim için önemli çünkü öğrenciyim ve İstanbul'da sanayide çalışan tanıdığım yok. Şimdiden teşekkürler.

Elektriklilere açıksanız bütçe zorlanılıp mg 4 bakılabilir benzinliyse 2020 üstü 65bin kilometre altı Toyota yaris olabilir segmenti poloya göre daha az sorun çıkartır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı