9600K sistemde siyah ekran hatasi

RuzgarAykul

Decapat
Daha fazla  
Evet okuduğunuz gibi bundan 2 ay önce BIOS'u pilinden çıkarıp resetlemiştim bilgisayarı açtığım an bilgisayarın bütün özellikleri yazıyor sonra F1 BIOS'u açıyor ya da F2 bilgisayarının açılmasını sağlıyor BIOS'u seçiyorum F1'i BIOS ayarlarım her bilgisayarı açtığımda resetleniyor bir de bilgisayarın bütün özelliklerinin yazdığı ekran hep öyle kapat aç bilgisayarda açılmıyor 10 15 saat aradan geçince açılıyor bir de üstüne her bilgisayarı açtığımda siyah ekran çıkıyor son 1 haftadır oluyor bu ne yapacağımı bilmiyorum siyah ekran sadece bilgisayarı resetleyince düzeliyor siyah ekran için CTRL+alt+del yapın diyorlar ama bende o da etkisiz çünkü CTRL+alt+del bastığım halde açılmıyor. Bilgisayarımın özellikleri.
İşlemci Intel(r) Core(tm) i5-9600K CPU @ 3.70GHz 3.70 GHz.
Takılı RAM 8,00 GB
ASUS NVİDİA 1060 GB
MSI Z390-A Pro DDR4 VGA DP M.2 USB3.1 ATX 1151.

Sistem türü 64 Bit işletim sistemi, X64 tabanlı işlemci.
Siyah ekran gelince yeniden başlatıyorum her şey bitiyor ama bunu hep yapmak zorundayım yeniden başlatınca bilgisayarda her şey yapılıyor hiç sıkıntısı yok kasma donma yok.
Yardım ederseniz çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-11-24-16-21-06-484_com.google.android.apps.photos.jpg
    Screenshot_2021-11-24-16-21-06-484_com.google.android.apps.photos.jpg
    13,8 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleme:
BIOS pilini çıkardıktan sonra iyi de takmamış olabilirsiniz. PC'yi PSU'dan kapatın ve 5SN güç tuşuna basın. BIOS pilini çıkarıp 2 dakika bekleyin. Takmadan önce ve taktıktan sonra 5er SN yine basın. Tamamen resetlenmiş olduğundan emin olduktan sonra açın. İlkinde zaten açılacaktır ama birkaç gün sonra aynı şeyi yaparsa bilin ki BIOS pili birmiştir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı